Saturday, 5 October 2013

Url Bertuah Dari Blog Mialiana.com



Assalammualaikum..selamat petang..

Tadi aku mengunjung blog akak mialiana pastu terus tengok pemenang untuk url bertuah yang kak mia buat malam sebelumnya..belek punya belek..






Alhamdulillah...berjaya...aku cerita ni sebab aku teruja tahu..ni kali pertama berjaya ni..aku rasa tak percaya sampai berkali 2 aku belek2.hehe..tima kasih kak mia eh..bertambah semangat nk berblogging ni..hehe..



24 comments:

Zai Zaiman said...

tahniah ler yana.... hepi weekend blogging la eaa,,,

adrianna syaz said...

Tima kasih en zaiman :D

Mia Liana said...

wahhhh... tahniah ya. thanks for this lovely entry....

Zawiah said...

tahniah ! saya pun dah mula seronok join bila dah beberapa kali terpilih sebagai pemenang ...

Kisah Si Dairy said...

tahniah tersenarai ye...

Khir Khalid said...

Tahniah ye.. semoga terus sukses.. :)

Nao Mei said...

alhamdulillah...cik akak pun terkena juga nombor :)

Lieya Von Jay said...

tahniah ye ^_^

Scarlett O'Hara said...

Memang best kenal kak Mia.Rumah akak pun dia dah sampai.
ps:dah follow jugak. :)

Umi Qi said...

Tahniah dear...sonok yer lah bertuah...rezeki :)

Norhasniza Khalid said...

hihihihi..... tahniah ler, tu nombor mama pun naik tu, berkongsi kegembiraan kita berdua.. :)

nadia rashid said...

tahniah..rezeki tu alhamdulillah

wahida said...

tahniah!!

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. tahniah ye... =)

Rai Ourkizuna said...

tahniah!! jeless.. saya tak penah menang ngan random ni.. hahaha..

Masha Meisters said...

hehe....suka la tu....tahniah :-)

Puan Kutu said...

tahniah..bukan sng nak lucky kan

wantie said...

tahniah... teruja gitu. ala.. akak pun kalau memang memang teruja, hikss

Karukord jagau said...

tahniah ^_^

Amanina Mads said...

tahniah awak..hehe
serius dlm dunia blogging ada hadiahnya kalau join :)

Hafiza AizZawa said...

tahniah yer...

dak-eiza said...

alhamdulillah...rezeki!
tahniah tahniah
tumpang hepi

Fiza Rahman said...

Tahniah.

ayut said...

wahhhh...bertuah yer..tahniah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...