Wednesday, 27 November 2013

WW Zinnia



Assalammualaikum..selamat pagi..

(kepada geng tak tido malam..ika haneulafiqah dan jugak aefa aefaaerisya88 semalam line macam siput sedut..huhu..tak dapat jenjalan memalam..ngee..)

Senyum pepagi...sebab ini..


Banyak kan?warna warni lagi..


Abaikan rerumput tu.hehe..








72 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya warna warni

Mardiah Diana said...

Cantik bunga tu..warna warni lgi...bunga dekat halaman rumh ker..

Che Rosliza Che Mat said...

cantik bunga2 tue...

Cik Puan said...

cantik nye..kalau ade banyak kaler lagi meriah....

Fatanah Khirizan said...

wah,cantiknya! :) warna dia cantik,hehe :)

Kisah Si Dairy said...

ada kisah di sebalik bunga nie ker..

PakcikLie PCL said...

wahh bestnyer adriana..kat mana nih? ..terapi warna, bagus utk minda pepagi mcm ni yg dah lemau dah.

Nafira usof said...

cantek~ segar jer mata memandang~

el said...

sgt cantek
lau bunga2 ni merimbun lg lah sgt cantek..ni bunga kekwa ke hahahah xtaulah apa nama dia

Sarah Talib said...

wah...cantik2..seronoknya kalau tanam pokok dah berbunga.

Asha Lya said...

cantik bunganya warna warni..dulu kat umah d kg kita ada bunga nie tapi mati dah

Rasp said...

sungguh menceriakan ....
the colours are beautiful....
green fingers leh ler ...
cam i ni sis...
compom mati pokok bunga semua...

Aefa Aerisya said...

cantiknya.. mmg tenang kalau tgk bunga pagi2.. :)

eira eixora said...

cantik. bunga sama pelbagai warna

Leyla said...

sejuk mte memandang bile bangun pagi nampak bunge cam ni .

Hafiza AizZawa said...

cantiknye bunge...

Vee Lea said...

Cantik!!

Eza Ridzwan said...

kalerful..i loike ♥

adrianna syaz said...

@Nurzakiah Hanum

Cantikkan :)

adrianna syaz said...

@Mardiah Diana

Ye..dkt halaman rumah ni..mardiah dduk di sandakan ya?adik sya ada sana..nnti nk kesana :)

adrianna syaz said...

@Che Rosliza Che Mat

Cantik macam akak :D

plain83 said...

waaaaah dah ramai dah bunga2an zinnia dia, warna-warni lg tu, hehe tahniah... berkebun mmg menyeronokkan terutamanya bila hasil dah keluar mempamerkan diri :3

adrianna syaz said...

@Cik Puan

Betul tu cik puan..sya tgh mencari yg double layer punya..dan kaler kuning..msti lg meriah nnti :)

adrianna syaz said...

@Fatanah Khirizan

Cantik kan?best bila memandang.. :)

adrianna syaz said...

@Kisah Si Dairy

Hehe..bunga bunga ni mengingatkan sya zaman kecik2 dulu ni..zaman gembira2 dulu.. ^_^

adrianna syaz said...

@PakcikLie PCL

Ni kat depan umh sya ni pcl..mmg betul..terapi minda ni pepagi yg agak blur2.hehe

adrianna syaz said...

@Nafira usof

Mmg cntik :)

adrianna syaz said...

@el

Hehe..nilah bunga zinnia..nma melayunya x tau la sya.. :D

adrianna syaz said...

@Sarah Talib

Betul tu kak..bila bnga yg kita tnm berbunga..msti seronok.. ^_^

adrianna syaz said...

@Asha Lya

Dulu mmg byk tnm kt kmpung2 dgn perumhn bunga ni lya :)

adrianna syaz said...

@Rasp

Takpe kak..bli yg siap ditanam dlm pot..hehe

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Mmg tenang dan gembira2 aefa.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik tengok ia mekar berkembang.. :D

adrianna syaz said...

@eira eixora

Cantik kan?masa semai sya main tauk je benihnya.hehe

adrianna syaz said...

@Leyla

Betui leyla..terapi warna dipagi hari :)

adrianna syaz said...

@Hafiza AizZawa

Bunga yg cantik ^_^

hainom OKje said...

Rasnya bunga Zinnia ni mmg famous kat blog Ad kan...maskot blog ke? hehe

adrianna syaz said...

@Vee Lea

Vee juga cantik :D

adrianna syaz said...

@plain83

Yep itu betui plain..

Tergelk baca satu komen kat blog yumida td..tin makanan kucing..kucing tu bnyi miaw2..ckp sedap..hohoho..

adrianna syaz said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

Mmg ntik kak..sbb tu sya x sbar2 tnggu di berkmbng :)

adrianna syaz said...

@hainom OKje

Sya mmg suka bunga zinnia ni akk okje..sbb tu kerap ceta pasal zinnia kt sini..maskot pun blehla ni..hehe

ikafantasi said...

mn nak dpt bunga ni yer..nak cari la.nak tnm gak..pasu ada, bunga je xda lg..haha

aTieYusof Family said...

cantikknya...subur plak tu...:)

adrianna syaz said...

@ikafantasi

Klu ika nak bunga ni..leh je msgkan alamat kat wechat atau watapp kat no 013 kat entry dpn tu..sya bg benih bunga ni free je kat ika ^_^

adrianna syaz said...

@aTieYusof Family

Mmg cntik..bunga feveret sya ni :D

Haryati Faizal said...

cantik kaler bunga tu...

mama_ka0ri said...

eiiii...cantikla bunga2 tu..suke2!!

~MommyAqilMedina~ said...

bunga tu sangat cantik..kembang elok je..haih..bila lah nak ada hobi menanam ni..hihih

Fazleyatul Aini said...

weh pokok ni senang tanam and senang hidup tak ? mana nak dapat ni. pakai kerat batang bleh ke? suka2 je hahaha

Kesuma Angsana said...

yg ini kalau berbunga serentak, mmg cnatik colorful lagi.. done nuffnangx2 yer

Nurul said...

Salam kenal...
Sukanya tgk bunga2 tu... terapi mata ni... :)

adrianna syaz said...

@Haryati Faizal

Wat masa skrg ada 3 kaler je..tp cntik kn.. :)

adrianna syaz said...

@mama_ka0ri

Cantik kn..sya pun suka :D

adrianna syaz said...

@~MommyAqilMedina~

Blik je dr ipoh tgk bnga ni dah byk berkmbng :)

adrianna syaz said...

@Fazleyatul Aini

Snang sgt nk jganya leya..tnggal cenggitu je..dia leh survive sndri..pakai benih ni leya..haha pkai btg..x tumbuh..hehe

adrianna syaz said...

@Kesuma Angsana

Betui tu KA..mmg cntik berkmbng serentak..tima kasih KA

adrianna syaz said...

@Nurul

Salam kenal ke,bali nurul..terima kasih sdi snggh ke sini ^_^

Pedasdanmanis said...

Meriah, bewarna warni.. sejuk mate memandang.. hati pun berbunga2 tengok..

Affy Afiqah said...

ngeeee :D
sokay, bila2 nak jenjalan pun boleh je, ika pun tido awal semalam sebab nantok miahahaha

cantiknya bunga tu, ika pun suka tanam2 bunga, bunga tu beli dari benih ke atau pokok???

Khir Khalid said...

Wah.. cantik2.. salam rabu yana.. :)

dak-eiza said...

wahhhh dah berbunga
cantekkkkk sgt!
nak sejambak bulehhh :P

adrianna syaz said...

@Pedasdanmanis

Betui tu pedasdanmanis..mmg berbunga bunga hti ni..hehe

adrianna syaz said...

@Affy Afiqah

Hehe..sbb sakit hati line lembab..trus tido je..hehe.bunga ni tanam dr biji benih.ika bleh tgk dr masa semai smpai dia dah berbunga ni kat label zinnia.^_^

adrianna syaz said...

@Khir Khalid

Tima kasih en khir..salam rabu kembali :)

adrianna syaz said...

@Khir Khalid

Tima kasih en khir..salam rabu kembali :)

adrianna syaz said...

@dak-eiza

Ya..sdah berbunga..meh sini meh..sya sya bg berkuntum2 nih..hehe

adrianna syaz said...

@Eza Ridzwan

Me like too :D

Azhafizah Md Nor said...

cantik ade macam macam warna..lain lain pokok atau satu pokok?

Rapunzel Cikilolo said...

Hati pun berbunga2...

dilaella Ella said...

cantiknya bunga warna-warni.. subur je.. :)

Nastyna said...

wahh dah meriah berbunga, kalerful. Nnt boleh jadi inspirasi for ur cupcakes ni.

Lynn Munir said...

Dapat tengok bunga yang berwarna warni berkembang ni pun macam buat terapi hati juga kan ? Segar dan menyembuhkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...