Wednesday, 27 November 2013

Terima Kasih Kengkawan :D



Assalammualaikum..selamat malam..


Aku baru je sampai rumah ni..letih kut duk dalam keta 6 jam lebih.huhu..lenguh2 pinggang aku ni...terima kasih kat kawan kawan yang sudi bagi komen2 dan kata nasihat serta bagi semangat kat aku kat entry jiwang aku semalam..huhu..aku amat amat menghargainya..terharu aku ok...walaupun kita sekadar bersembang sembang kat tenet je..tapi rasa macam dah kenal lama je..terima kasih sekali lagi eh ^_^

Dan seperti yang kengkawan blog dan jugak adik,kakak ipar dan anak anak sedara aku sarankan..aku akan cuba sedaya upaya tabahkan hati ini.dan bersemangat untuk perniagaan kek dan dessert aku ni..chaiyok chaiyok..dan kalau ada rezeki..kedai akan dibuka kat ipoh.in shaa Allah..


Tetiba aku sengih sengih tengok gambar dia ni..hoho..ni semua anak sedara aku punya pasal..huhuhu..sila jangan tenung lelama...hehehehe...


;p




22 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

hensem balak dalam gambar......

Khir Khalid said...

Klu lelaki mcm sy tengok lelaki buat mcm tu ishh seramm huhu.. :D. Apa pun semoga yana tabah dlm menghadapi kehidupan.. semoga terus sukses.. :)

Affy Afiqah said...

semoga dipermudahkan urusan ye :)
boleh ika singgah kedai kek and dessert tu nanti in case kalau ke ipoh ;) ihiks

eh3, tu TOP kan? miahahaha

Mazni Munawar said...

wahh bukak bisnes dessert, mesti banyak untung hihi. semoga rezeki bertambah luas :D saya pun nak tersengih tengok pakwe akak dlm gambar tu, siap main angkat2 kening lagi :p

Aefa Aerisya said...

kem salam gn abe top.. haha

bukak kat ipoh ye? jauhnyee huhuuu
takpelah.. ade gak alasan nk ke ipoh kan :D

nohas said...

Alhamdulillah, bertambah maju bisnes..

Ipoh dgn KK dekat je...

Nastyna said...

arrrrrrr (sambil tangan gaya cakar harimau) kat mamat lam picture. Happy to hear :) Moga bisnes berkembang kembang yer dear.

Puteri Purnama said...

assalammualaikum dik.
Tahniah terus maju selangkah lagi kehadapan, semoga segalanya dipermudahkan Allah.

Nurzakiah Hanum said...

cute

aizamia3 said...

terangkat2 kening dia.. hahaha.. ;)
Moga berjaya hendakNYA.

Sarah Talib said...

buka kedai kek bagus tu...kak sarah doakan semoga berjaya..good luck.

Leyla said...

hahaha. bile da pesan jgn tenung tu la yg rase lgi nak tenung tu .

Asha Lya said...

wah mudahan syaz berjaya buka kedai kek..

mama_ka0ri said...

moga urusan bisnes awak semakin maju..insyaAllah..kena kuat berusaha!! chaiyok2!!

♥♥ Nur ♥♥ said...

in shaa allah...klu istiqamah allah akan bukak kan jalan...
jgn putus asa ok :D

Cik Puan said...

semoge impian awak trcpai dear :)

Fatanah Khirizan said...

semoga semuanya berjalan lancar :)
wqah,nak bukak kedai,hehe...nanti bolehla saya singgah :)
tu gambar TOP kan? ehehe :)

Miss Brenito said...

Ok, sy tergoda sekarang!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah.. :D

hainom OKje said...

hehe...angkat kening sebelah nampaknya Ad... mentang mentang le nak bukak kedai kek! hehe Tahniah yeh!

Azhafizah Md Nor said...

harap harap tercapai..nanti jangan lupe inform :) boleh jugak singgah

Lieya Von Jay said...

TOP! Marka lama tu . kehkehkeh.. xsempat baca entry yg sebelom nya mklum lah bz .. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...