Wednesday, 27 November 2013

WW Pemenang Teka Dan Dapat Top Up



Assalammualaikum..selamat petang..


(UPDATE: yang menjawab dengan tepat ialah MAMA KAORI.hehe..betul jawapannya  tepung dan gula untuk buat biskut dan sebagai hiasan cupcake.tahniah2..kepada yang sudi sudi meneka pun terima kasih eh..^_^)



Sebab tak boleh taip bebanyak..jadi aku letak gambar je la..dan aku nak kengkawan teka apa yang aku nak buat dengan menda yang dalam gambar ni dan bahan apa yang aku guna untuk buat menda ni..


Sapa yang dapat teka paling tepat..memang tere..pastu layak dapat top up 5 hinggit..hehe..jadila..ada adiah tu okkk...

Teka,teka jangan tak teka..ngeh..ngeh..


Pukul 10..jawapan yang betul akan dibagitahu. ^_^







33 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

KEK HARIJADI.. or CUPCAKE KOT.. huhu tak pun

Affy Afiqah said...

nak clue nak clue!!!! HAHA

Asha Lya said...

tak dpt nak agak la..nak buat hiasan kek kot..bahan gula2 ;)

Cik Eka said...

ni nak letak hiasan dekat kek @ cupcake.

Gumpaste ke apa namanya. Tggu dia kering kan.

heheh

permatabiru said...

nak buat kek candy crush saga..bahan2 dr gula..sweet2 gitu..betul x?hehe

Liza Licha said...

benda yg mcm gula. candy cenggitu lah. hehe..

Nao Mei said...

buat pengat :)

Aefa Aerisya said...

klu xdak? mcm candy crush pun ade ni :D

el said...

halwa?hahaha wat gubahan halwa something kut ntahlahhhhhhhhhhhhhhhhh i dun knoww so better u tell me lau x aii merajok 18bulan kbai

Sally Samsaiman said...

sugar paste maybe?

Fazleyatul Aini said...

hurm marshmallow? yang dah di oter nak jadikan props atas kek? hehehehe

mama_ka0ri said...

buat hiasan utk tempahan cup cake kot..hiasan bunga sebab yang hijau tu macam daun jer..hihi..

buat dari apa tak sure..tepung, gula kot..haha..

teka dah tu..harap2 betul..hahaha..

Cik Puan said...

Gumpaste klu ta silap..untuk hiasan kat cake or cupcake..yang kaler hijau tu daun..yang kaler merah tu strawberry,yang kaler oren tu lemon...kohkohkoh..hantam lah labuuuuuuuu

plain83 said...

tiru jawapan org lain pastu oter2 skit jerlah hehe, gumpaste, untuk dijadikan bahan deco kat atas cake kaler putih... hehehe~

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Dodol masak merah..hehehe

Khir Khalid said...

Ini mesti bahan2 hiasan nk buat cup cake ni.. :D

dak-eiza said...

alahaiii tak tahu le
hiasan cup cakes kot, bahannye gula
belasah jekkk hihi

Nafira usof said...

langsung x de idea.. sebab akak nih mmg x reti bab2 buat kek nih~

Azhafizah Md Nor said...

hiasan untuk cookies ke adriana?complicated nak teka ni

Leyla said...

xtaw la akak . nk buat pearl macam dalam cool blog tu kot . kekekeh .

Nastyna said...

ada daun, ada hati, ada guli... hmmmmm cupcakes intan permata.

Rapunzel Cikilolo said...

Marshmallow...

Mcm ada rupa tu

nadia rashid said...

Hiasan pada kek carrot!

dilaella Ella said...

fondant ke ni adriana? pandainya buat :)

eita said...

hiasan untuk kek stoberi...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak teka marshmallow fondant..

Amanina Mads said...

tahniah syaz! topup pon ok..heheh

Lieya Von Jay said...

tak sempat nak meneka dh kan.. huhuh ^_^

Vee Zawiah said...

saya tgk jer la jwpn tu esok ...

Affy Afiqah said...

tahniah mama kori jawab dengan tepat sekali heeee~
ika bab teka2 ni memang fail miahahah

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada pemenang.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semalam akak nak cari jawapan tu pun google je.. hihi..

Deqla Manjew said...

dah tgk dah tadi.. haha.. x pyh dah teka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...