Wednesday, 20 November 2013

Melon Pan Kura Kura Dan Biskut Totoro




Assalammualaikum..selamat petang..

Tolong klik kat sini eh..terima kasih..test test


Huhu..gambar yang aku post kat entry sebelum ni bukan aku lukis tau kengkawan..hehe..tu gambar dari aplikasi momentcam.aku tengok kawan kawan aku kat wechat duk buat dp profil.aku pun nak try jugak..aku letak gambar muka aku je.tu yang jadi tu aku letak kat entry semalam.hehe..pasal gambar teaser semalam..inilah gambar penuhnya eh...


Melon pan bentuk kura kura versi kurang kembung..hehe

Yaya..banyak kengkawan yang teka kura kura ni dengan betul..beribu2 taniah..adiah takdak..hehe..


Biskut totoro yang comey..aku rasala.hehe

Gambar kedua..sapa pun tak dapat teka..sebab gambar sikit sangat kut..tak nampak..hehe..

Ni melon pan dengan biskut bentuk totoro yang aku buat masa aku kat rumah kakak aku ni.yang totoro tu,anak sedara aku nak bagi sebagai adiah kat kawan baik dia.anak sedara aku jugak.yang melon pan tu aku buat by request.first time buat aku rasa hasilnya kurang memuaskan.nanti cuba buat lagi.sesapa yang nak cuba,nanti aku bagi resipi untuk melon pan dengan biskut ni ok..

42 comments:

ikafantasi said...

comelnyee..syg nak mkn

Eyma su said...

sedapnyer tgok^^

Kisah Si Dairy said...

comel

Asha Lya said...

mesti rangup kan ;)

Huny eda said...

macam comel je..xox0

Farah Waheda Wahid said...

dah comel2 ni terasa sayang nak makan yang oiii...

nanakimie said...

dedua comel:)

nak makan pun sayang,hihi

Puan Mell said...

comelnyer.... berseni betul tgn. huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

due2 comel..

Aefa Aerisya said...

yeay betul kure2~~~

norhidana miswan said...

bukan main comei dik oi... dua2 cantik n comei sgt... cer buatkan utk akka boleh

Nao Mei said...

comelnya..hihi...
sayang nak makan eh...tercomel sangat :)

mama_ka0ri said...

alaaa...comei..tak sampai hati nak makan..:)

Nafira usof said...

comelllll..
2 2 kiut jer.
mesti sayang nak makan.

el said...

ni dua2 perasa apa
lau budak2 mmg sukalah lau sekut mcm ni

Miss Brenito said...

owh cantiknya... meh la pos sikit kat saya ni haaaaa

Fiza Rahman said...

Cutenya. Nak sikit.

Azhafizah Md Nor said...

comel je..sayang nak makan.meh share resepi awak :)

Affy Afiqah said...

share resepi, share resepi!! huuuu
kura2 tu comel sangat, nak makan pun tak sampai hati,....

Cik Puan Fadli said...

comelnyaaaa kekura tuuuu....

Sya Mimie said...

comel je.. :)

Sally Samsaiman said...

mcm comel!! resepi...!!!!

Yna said...

alahai comelnya kura-kura tu..tak sampai hati nak makan..rajen betul dia..hehe

Kesuma Angsana said...

hehehe comel2 suka tgk.... done nuffnangx2 yer

Fazleyatul Aini said...

comelnya cookies ko

Liza Licha said...

suka totoro. :) cute sgt

nohas said...

dua-dua comel, sesuai dgn kanak2, penuh keriangan..

Hafiza AizZawa said...

budak2 mmg suke la mende cm nie.. kiut2..

Yumida Huda said...

comelnye biskut tu...ala2 kanak riang gitu
isi tabung nuffnang sini-darlie

Vee Zawiah said...

ni klu dpt , tgk jer . nak makan sayang ...

EZAN IDMA said...

Alhai awak memasak kreatif nye. Hehe

Khir Khalid said...

Wahh.. mcm ni klu nk makan pun sayang.. best.. :)

Nastyna said...

merangkak2 I ke sini, akhirnya smapai jua. I dah klik benda kat atas tu :D kuar website 8 apa tah, kejap jer I belek hehehe.

comel sangat kot totoro ni, dulu suka katun ni.

Kathy R'bain said...

comel + sedap..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dua-dua comel.. mesti sedap.. :D

wanariahamiza said...

alahai comelnya.

Lieya Von Jay said...

dua2 pon comel lah sya ^_^

Bbwana adienia said...

salam yana..

hehe..cute la rupa melon pan kura-kura tu..dan yang satu tu pun comel juga..pos la kat sini..hihi.

Deqla Manjew said...

alala comelnyeee... syg nk ngap!

Azlan Strider said...

aiyakk..biskut totoro tu comelnya..namanya pun dah comel..hahaha

Regards,
-Strider-

~MommyAqilMedina~ said...

wahh comel sangatt..pororo tu..cute!

Cik Puan said...

comeii...comeii...comeiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...