Friday, 13 December 2013

Lukisan : Blues Untuk Aku



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

Salam jumaat buat semua..semoga sentiasa dirahmati..sebab aku takdenya baking baking lagi,jadi aku tak tau nak ceta pasal apa..ya..aku memang sorang yang tak banyak idea.idea buntu banyak.wuuu..jadi untuk memastikan blog aku sentiasa ada entry.aku letak gambar lukisan yang aku lukis ni..banyak yang kena perbaiki lagi..kena praktis lagi lukis2,kaler2..


- Lives and loves..someone always gets hurt in it-


Peminat setia blues untuk aku satu ketika dulu..sangat suka dengan hasil karya aie..jadi aku lukiskan lukisan asal yang kecik jadi besar jugak..nak tampal kat dinding bilik..nampak blues sikit..blues banyak sebenarnya..

(Sedikit permasalaan yang membuatkan otak aku menjadi agak tepu...)






43 comments:

Kathy R'bain said...

cantik.....

Puan Ezy said...

dulu sllu beli mjlah blues selamanya.. skrg dh xde mjlh 2.. bile tgk gmbr awk lukis ni teringt zmn muda remaja dlu.. haha..
cantek!

Fatanah Khirizan said...

cantiklah! kreatifnya akak! :D

ikafantasi said...

sis, ni u lukis ke..cantiknye..

aswa leyla said...

pandai la dye lukis . cantik . ade seni . leyla lau lukis2 ni mmg fail lah .

Asha Lya said...

tringat lukisan bluess utk aku suatu ketika dulu femes hehe

Invisible Me said...

Wah cantik. Pandai lukis. IM tangan tak memandia nak melukis.

Rapunzel Cikilolo said...

lama tak layan cerita ni tau...

dak-eiza said...

cantekkk
akk pon minat katun blues utk aku
dulu kt U akak ade poster nih, tampal kat bilik

koleksi katun tembakau pon cantek dlam komik kartini kann
:)

Sarah Talib said...

cantik..kak sarah dulu2 suka jgk melukis

Haryati Faizal said...

wei...cantik tu...pandai ye melukis...

paridah said...

CANTIK...BERBAKAT MELUKIS...SUKA JUGA MELUKIS TP LUKIS VIEW JER...

Kniedaz said...

cantikla

Lieya Von Jay said...

wah lama xnampak lukisan mcm ni. dulu ada la kawan yg minat lukis2 blues utk aku mcm ni jugak :)

Cik Itah@RRP said...

not bad..okay apa :)

Liza Licha said...

memang evergreen ni shaz.. hihi.. sbb dh lma sgt xtgk lukisan ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa lama tak tgk gmbr2 cmni..

CXopportunities said...

cx ade lagi gmba ni drp majalah blues ntk aku tu. tp cx amek gmba je sbb suke. cx tk layan pon mjlh die. hee.

Lynna Ghani said...

Nice....suka jgk tgk kartun Aie ni dolu2...:)

Nurzakiah Hanum said...

cartoon

♥♥ Nur ♥♥ said...

cantiknyewwwwwwwwww!!!!!!!!!!!

Cik Puan said...

ehemmmehemmmmm....peminat tegar blues untuk aku upe nye..dah lame cik ta tengok kartun mcm ne...

HeNRieTTa JoSe said...

siap kaler? chanteknye....dlu selalu tgk kt kampung poster blues utk aku nie...skank mcm dah xde plak...

MyCherita said...

teringat zaman dulu2.. :-)

norhidana miswan said...

cantik dik... kire ok lah tu... akak pun suke ngn cite blues nih or hasil kerja aie... cantik kan

Puteri Purnama said...

wah cantiknya..
kalau lukis besar buat dikanvas, mesti nampak lemahal dan bergaya.
Asahlah bakat yg.ada tu. Pasti berjaya.

Abak's Role said...

Bagi abak dah cantik..
cuma sejujurnya kena tingkatkan lgi..InsyaAllah. Abak doakan..

keep it up ok!!

Khai♥Rin : anies said...

sy dr dulu mmg suka ilustrasi blues ni

mama_ka0ri said...

tengok lukisan ni teringat zaman akak sekolah menengah dulu..rajin beno lukis balik blues utk aku ni..pastu takde satu pon yg simpan..sume kawan2 kebas..haha..

asha hana said...

yeahh biru untuk kita. haha salam jumaat yana :)

Khir Khalid said...

Cantik lukisan tu.. sempoi. Layan tu blues.. :)

Farah Waheda Wahid said...

blues untuk aku ni farah teringat masa sekolah menengah dulu dear, ada juga belajar2 lukis...walaupun tangan tak berapa nak berseni kan? tapiii, cantik lukiaan tu... sungguh tak tipu...dan bukan fake compliments tau... nanti boleh ajar baby ash melukis...

ZalinZalina said...

Cantik lukisan awak ni...tangan berseni :)

Azhafizah Md Nor said...

teringat jugak blues untuk aku..dalam majalah ape ye dulu?cantik lukisan syaz.abstract!

eita said...

waaaa...pandai nyer melukis..patut lah macam familiar je lukisan ni..akak pun suka jugak baca buku blues untuk aku..tapi sekarang dah takde masa untuk membaca..

plain83 said...

lawa laa~ :D
oh dulu zaman skolah menengah mmg suka baca karya aie tu ^^

Paperbag Head said...

coloring dah cantik..yana kena baiki body figure lagi. Good job. :)

Aefa Aerisya said...

blues utk aku ni ade dlm majalah kan? mcm pernah dgr plak

Ida Syuhada said...

menarik la lukisannya tu... kreatif juga

Ren Oh. said...

hoho lawa laaaa. Yana ade bakat melukis rupenye :DD

aTieYusof Family said...

Akak ada simpan juga pic blues utk aku ni..kawan yg bagi..mmg minat jg..:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik adik lukis.. :D

memmetlenggeng said...

Akak suka jugak dengan Blues untuk aku atau aku hidup dalam blues ni. Tapi at the end, karya Aie jadi menyedihkan. Orang lain lukis dan tulis, orang lain pulak yang mengaku dia punya..Banyak misterinya kartunis-kartunis ni. Ohhh..kartunis dan orang yang pandai melukis memang misteri...Trust me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...