Wednesday, 11 December 2013

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com



Assalammualaikum..selamat malam..


Aku nak join segmen kenapa aku menjadi blogger anjuran acik



Ceritakan kenapa kamu menjadi seorang blogger..


Saya mula berblogging untuk blog ni pada march 2013.saya menjadi blogger untuk menambah kawan kawan sebab saya ni tak ramai kawan kawan kat luar..maklumlah saya ni pemalu orangnya..hehe..dan disamping itu saya memulakan perniagaan online kek dan dessert secara kecil kecilan di blog ini..

Saya tak berapa pandai untuk mengarang sebenarnya..sebab tu entry saya selalu banyak gambar.dan blog saya banyak cerita pasal makanan,lukisan,hasil tanaman dan juga luahan perasaan saya..itu saja yang ingin saya ceritakan..terima kasih..

^_^





20 comments:

Aku Penghibur said...

alhamdulilah terima kasih sebab join segmen nie ^_^ menarik kisah kenapa jd blogger

adrianna syaz said...

@Aku Penghibur

Sama2 acik..mntak maaf ya sbb sya x reti buat backlink..sya cuma letak banner je ^_^.arap pnyertaan diterima

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

all the best adik.. semoga terus bersemangat untuk berblog.. :D

Khir Khalid said...

All the best Sya.. :)

Farhain Azmi said...

rajin yana join segmen.. nak join jugakk:)

adrianna syaz said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

Tima kasih kak aiza ^_^

adrianna syaz said...

@Khir Khalid

Tima kasih en khir :D

adrianna syaz said...

@Farhain Azmi

Mari yong..join ramai2..hehe :D

sha dhira said...

good luck laling... macam nk join gak je.. hoho.

Nurfaezah Abdullah said...

xpe slow2 belajar pasal ilmu blogging :)

asha hana said...

owhh baru tahu nie pemalu. jangan jumpa dekat luar tak nak tegur hana pulak. hik2. teruskan berblogging ok? gud luck :)

dilaella Ella said...

semoga berjaya adrianna, saya pun tak tahu mengarang sebenarnya hehe :) moga terus bersemangat berblog :)

Fatanah Khirizan said...

all the best,akak ^^ saya start berblog november tahun 2012,hehehe :D happy blogging,kak yana! <3

Affy Afiqah said...

semoga berjaya yana...ika nak join tapi masalahnya kena like fb..haishhh

Cik Puan said...

comei nye....cup cake upe nye..ingatkan td key chain...

Marou Apple Hijau said...

BBL pun join jugak. datang bw sambil wish gud luck.


My recent post : Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com

Cik Ash said...

assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Deqla Manjew said...

menarik jugak yer segmen ni.. selmt bersegmen ye.. ;)

Mawardi Yunus said...

salam gud luck, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

Index Apk said...

goodluck akak,,,
smoga berjaya

singgah sini
http://indexiapk.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...