Wednesday, 11 December 2013

Totoro Felt Test Test




Assalammualaikum..selamat malam..


Giveaway yang berlangsung selama seminggu akan tamat pukul 12 tengah malam nanti ya..kepada kengkawan yang sudi join tu,aku ucapkan bebayak terima kasih atas sambutan yang mengalakkan tuk first ga yang aku anjurkan..sungguh tidak disangkakan..^_^

Tadi aku test2 lagi menjahit felt..sengih2 aku tengok bila dah siap..boleh totoro aku tak seketui.nampak pelik je.ngeh2..tapi okla..ada rupa jugak..plain83 sila mengomen sedikit sebab plain pun suka totoro kan....ada rupa2 totoro tak?aku buat dengan penuh semangat waja ni..hehe..



Siap ada latar belakang lagi tu..haha..takde keje..



Pandangan sisi totoro aku.

percubaan pertama ni..harap harap percubaan kali kedua akan lebih cantik..hehe..tadi nak tumpukan penuh konsentrasi pun tak boleh..banyak pengacau..huhu..lama tak buat kek,tapi tengok,esok esok baru buat..sibuk dengan ga ni..hehe..karang line tenet laju sikit,baru aku bw blog kengkawan eh..




24 comments:

dilaella Ella said...

comel..rajinnya buat :)

niesa nabila said...

alalala comelnya totoro nak satuu hahah

Vee said...

menjadi tu . mmg tak reti diam tgn dia nih ... nice .

adrianna syaz said...

@dilaella Ella

Comey eh dilla..hehe..xde keje kn..:D

adrianna syaz said...

@niesa nabila

ehe..nnti dah jd comey2 nnti bleh bg dah ni.. :D

adrianna syaz said...

@Vee

Hehe..tima kasih akk..test2 je dulu ni kak ^_^

Fatanah Khirizan said...

akak! comelnyaaa! <333333 hehe,kreatif lah akak ni... macam2 akak pandai buat,hehehe :D

plain83 said...

TOTORO TOTOROOO~ ( =>w<= )!!!

heheheheeee... ok la nih, ada rupa, boleh dicam itu rupa totoro hehehehe!! XD

adrianna syaz said...

@Fatanah Khirizan

Boleyla sikit2 dik..tp yg pling pndai akak buat mkn nasik..ngeh..ngeh..:D

adrianna syaz said...

@plain83

Hohoho..tq plain..bg komen anda..okla kn..ada sikit2 rupa totoro ni...hehe ^_^

Liyana yan said...

OMG Totoro!!1 >__<

mama_ka0ri said...

alamak syaz...tak sempat nak join GA..asyik sibuk aje jadi housewife ni..tak sempat nak amik gamba hujan..last2 abis dah tarikh luput..buat lain plak..insyaAllah akak join!!

Affy Afiqah said...

comelnya yana!!!! totoro ni ape sebenarnya?? ahahaha

Cik Puan said...

comel jerrrrr.....aihh...dah beralih arah nampak..dah bizi menjahit nampak..hahaa

Zamani Abe said...

comel sangat! Zam suka totoro!

Khir Khalid said...

Wahh.. comell :)

Abak's Role said...

ala tomeinya... tomeinya2...

Azhafizah Md Nor said...

comel and kreatif shoot angle :)

Erza Japar said...

comey la...klau wut bsr leh wut peluk tdo mlm..kih3x

Hafiza AizZawa said...

comel sesangat la.. >_<

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

serius comel je adik buat.. :D

Ren Oh. said...

alaaaaa comel nye totoro tu

Deqla Manjew said...

comelnye totoro syaz. =)

Nurul Hidayah said...

Comehhh^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...