Friday, 5 July 2013

Cadangan tempat untuk wedding outdoor photoshoot



Assalammualaikum...selamat petang..

Haritu aku ada pegi makan malam kat kedai ikan bakar iman..area pantai kelebang melaka.kedai makan tu menghadap tempat letak sampan2.cantik sangat..(kat pandangan mata aku la..en A.agak kurang peka..dia da lapar.huhu..jadi dia buat tak tau je..huhu)jadi sementara menunggu makanan yang aku oder sampai..aku amik2 gambar dulu..menggunakan tepon aku yang best ni.best la sangat..hee..


Nampak sungguh cantik kalau buat outdoor photoshoot kat sini..


Ambil dari angle lain plak..bayangkan amik gambar kat situ pakai gaun leret2 tu.hehe.kalah cinderella..ceh..


Pastu amik gambar duduk2 kat tepi sini..wuuu...nampak sentimental,oldies sikit..nanti aku nak cari op yang harga ok ok..nak suruh amik gambar kat sini..


Ni kedai makan tu..ikan bakar imans..

Kalau ada kawan2 ada cadangan tempat yang menarik untuk outdoor photoshoot,nanti bagitau eh..tak sabar2 nak posing ala2 model ni..hehehe..




13 comments:

Nao Mei said...

betol tu dik...menarik betol...jom kita ambik gambar..hahaha...ala-ala model gitu

adrianna syaz said...

Haha..jom cik akak..jom :D

amir rofie said...

Nice.. cantik tempat ni utk outdoor wedding photoshoot. Kalau nak ambik gambar time malam, pastikan pencahayaan yang baik.

Princess Feyqa said...

wah yg kat sampan tu lawoo hehe. fiqa wedding photoshoot myb buat kat kota iskandar johor je kot huhu

adrianna syaz said...

Tu la abg amir..kna cari op yg kawan2 mmg rekemenkn tuk amik gambar waktu mlm ni.jarang org buat phoshoot mlm ni kt luar kn.

adrianna syaz said...

Hehe..tma kasih feyqa..

Tp klu dpt amik gmbr dt cameron mesti lg best kn feyqa..wah..penuh dengan bunga2an.hehe :D

Botak said...

buat gambar wedding kat tetepi pantai memang cantik., nak² kalo pakai kamera phone., lagi cun gila., hahahaha.. :))

adrianna syaz said...

Hehe...tu da kira jimat banyak da botak..mik gmbr sendri pkai tepon..x payah op,op bgai..hehe :D

Cik Mun said...

cantikla..tp melaka jauh sgt nak pegi..hoho

adrianna syaz said...

Marila cik mun ke melaka.kita bleh posing sama2.hoho

Mimie Najib said...

nak panggil apa ye? hehe..
dok melaka kat mana tu? cik abg kita pun orng melaka jgk..
nampak cantik..pastu kesan edit yang cantik, mmng naik seri la gmbarnya nti.. =)

Deqla Manjew said...

deqla kawen dulu xde pun amek gmbr kat luar..huhu...rugi kan..

Kesuma Angsana said...

wah menarik juga kat sini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...