Sunday, 20 October 2013

Buah DiHari Minggu



Assalammualaikum..selamat tengahari..

Hujung hujung minggu...banyaknya keja kena buat...lipat,sidai,sapuh,basuh,masak..huhu...malas boleh tak...dah la masak bihun tadi bihun aku jadi pendek pendek..huhu..memang dari dulu tk pass aku ni masak bihun goreng..(gambar tak boleh dipaparkan sebab sangat lawa..hehe)aku tunjuk gambar ni aje...teaser2..


Asyik asyik buah je aku ni eh..hehe...dah tu ni je yang banyak dalam pegi ais aku..ok..selamat berhujung minggu semua...



18 comments:

Puan Kutu said...

sedap tu..semuanya buah org kaya..:)

Norhasniza Khalid said...

hihi, buah orang kaya?... hihi

Nastyna said...

Bagus la makan buah, I kalau ada orang potong2 gini hidang sanggup la I makan. hehe

memmetlenggeng said...

makan buah pagi-pagi, sihat...

Khir Khalid said...

Kiwi tu sedap klu dimakan sejuk.. Salam hujung minggu, semoga sentiasa ceria :)

Hafiza AizZawa said...

kiwi pun ader.. menu sihat di hari minggu...

Sarah Talib said...

makanan berkhasiat...waktu mana pun x pa..salam perkenalan, terima kasih kerana sudi singgah blog saya..

S. Faezah said...

sy pon xsuka klu bihun jd pendek2..rasa xbest bila mkn..nk dia maintain pnjg..hihi

Cik Mun said...

sedapnyeee....

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya..buah tu yg best..knyg.

hainom OKje said...

Agaknya rendam ngan air panas tak Adrianna...ke masa menggoreng tu gigih guna sudip hehe

Vee said...

byk buah dlm peti tak per , sihat sikit ... hehehee

Hafiz Hafizol said...

dalam peti ais saya banyak DAGING QURBAN hehehe

Montana said...

woww....orennn

Sylarius Yusof said...

Bagus banyak makan buah-buahan ni. Kalau makan nasik dengan lauk berdaging je banyak, diet jadi tak seimbang. Badan jadi mudah lesu akibat kurang vitamin.

MulutPayau said...

akak peminat tegar epal hijau..hihi
Jadi dirumah hnya ada epal hijau dan sskli beli oren..

TelingaBulat said...

buah-buah pihak atasan hehehe

adianiez AIDA said...

buah2an la best! mak mertua aida ada umah few months ni, so memang byk le buah2an dlm peti ais :-) dia suka buah, kurang selera makan nasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...