Tuesday, 19 November 2013

Mari Uli Menguli



Assalammualaikum..selamat malam..

Maaf la sebab aku sangat sangat sibuk sampai tak sempat nak bw blog kawan kawan.dan terima kasih untuk kawan2 yang masih sudi singgah ke blog aku ni..ni  aku tepek gambar ni eh..haha..aku nak teaser teaser lagi eh..


Mari uli uli lagi..


Teka2..sapa dapat agak agak aku watpa..dia memang tera..hehehe..





28 comments:

Montana said...

nyum2...mai skit

Vee said...

imej 3 tu mcm kura - kura . last imej , x tau ler ...

Cik Puan Rara said...

ala xbest lah teaser2.hehehe

Kathy R'bain said...

xtau la sis..

Nastyna said...

kura-kura cookies!! hehehe pura2 dalam perahu, kura2 tak tahu.

Nurfaezah Abdullah said...

xtau ar. xdpt teka haha.

nohas said...

tart btk kura2..haha..tapi yg last tu mcm cookies je..

nanakimie said...

eh kura2 comel!hihi

p/s: boleh je join sis,jemput join ye:)

Bbwana adienia said...

salam yana..

rajinnya menguli kan..nampak bentuk macam kura2..tapi masih tertanya-tanya lagi apakah kejadian seterusnya..hihi..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk mcm kura2.hihih

p/s: dear dpt dah kan topup?

Cik Puan said...

kalau ikot imej tu nampak macam kura-kura jae...yang petak2 tu cengkerang die...betoi tak

Aefa Aerisya said...

ape hadiah kalo teka betul; ni? hehe..
mcm kure2 je tgk kaki die tu hehe

Nao Mei said...

comel betuk kura2 pula..hihi...
buat mata, mulut amboi comel gak biskut nie..:)

SecretOfShaila said...

comelnya ...hihihi

Nur Shafiq said...

nak teka tak tau,but for sure cookies yang sedap :D

Atish Hashim said...

blogwalking here, hey Atish tak beli sangat pun.. Haha :D

Azhafizah Md Nor said...

buat cookies ke..mesti menarik ni

Miss Brenito said...

wahhh kretipnyerrr... homey homey

Fazleyatul Aini said...

apa benda ni. yang pasti bukan donat hehehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kuih apa ni adik? nampak sedap..

el said...

aah npk cam kura2..kuih apakah itu
sure comey cam tuannya hahaha

Fiza Rahman said...

Nampak mcm kura2.

Deqla Manjew said...

buat apa ni?? bentuk mcm kura2.. ala.. kalo teka pun bkn dpt hadiah kan.. hihi

Affy Afiqah said...

rajinnya baking2 :)
ika bila free je dapat buat hukhuk
kadang2 tu free bahan pulak ada tak cukup

Sya Mimie said...

rajin uli menguli.. =)

Hafiza AizZawa said...

dah tau jawapannye.. td br baca.. hihi

Khir Khalid said...

Wah.. pasti terbaik ni.. :) :)

wanariahamiza said...

Alamak... dah tahu jawapan la... heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...