Sunday, 10 November 2013

Warna Warni Bunga Free



Assalammualaikum..selamat pagi..

Kat sini hujan lagi..pagi tadi aku tersedar pun memang lebat.jadi tak payah sidai kain lagi..kita tido dulu.hehe.cerita pasal bunga..hee..walaupun bunga ni dia letak camtu je..aku tau memang dia nak bagi kat aku sebenarnya..ngaku je la dong.dan walaupun bunga free.haha..sebab memang aku tau dia memang takkan beli2 bunga bagai nak bagi kat aku tak romantik langsung.tapi dia memang tau aku suka bunga bungaan..jadi..terima kasih eh bebeh ^_^


Boleh jugak aku guna buat bahan ambil gambar.hehe



Lihat lihat..orang selalu dapat sejambak.aku dapat sepasu.siap gubah lagi ni.haha.boleh terus letak atas meja makan je ni.


Teruja aku tengok bunga ni punyalah besar.selalu tengok dalam gambar je.huhu..sian kan..


Bunga daisy la ni kan?cantik...

Nanti nanti kalau ada nite nite tu lagi ambil je semua bunga tu bagi kat orang eh..hehehe..

p/s: trima kasih kepada kawan blogger leya lyacolours.blogspot.com sebab sudi beli puff coklat dengan kastard kat aku.harap leya berpuas hati ya. :)








19 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

cantik.....ada masa sudi-sudi lawat blog saya. Thanks.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik gubahan bunga.. selamat berhujung minggu adik.. :D

Asha Lya said...

slmt brhari minggu ;-)..cntik bunga

Khir Khalid said...

Wah.. tahniah.. beruntung sungguh dpt bunga2.. semoga yana terus sukses ye.. :)

ctfand said...

Bukan daisy kot..kekwa ke pe nama dia tu... Btw, cantiknye bunga2..akak dolu2 masa cintan cintun dapat munge ros je.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2.. hihi..

t yui lak nak order..kih2

PakcikLie PCL said...

hari minggu dirumah kalau ada kezutan yg tak terjangak dari tersayang memang besz kan.. romantik blh dicipta jika kita mulakan dulu... org lelaki selalunya ketinggalan dlm bab ni. slm hujung minggu.

nadia rashid said...

hohoh cantik cantik..fresh lagi..bertuah badan..boleh wat penyeri dalam umah..:D

Fazleyatul Aini said...

office saya kalau ada majlis apa2, selalu dapat banyak bunga. habis je function, bunga togel, staff dah rembat haha

cream puff awak memang sedap. semalam ada tetamu datang rumah, hidang sekali makan ramai2. licin yuuu. daebak !

Vee said...

lum pernah ada org beri saya bunga fresh ...

plain83 said...

pandai dia gubah bunga no~ lawa~ ^^

Kathy R'bain said...

cantik bunga..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantiknya.. pndai dia ambik hati ek.. =D

Amanina Mads said...

pandai gubah bunga sendiri.. cantik

the malay male said...

klu org nak bagi hadiah selalunya saya demand makanan sbg hadiah... burpppp, kenyang :-)

dilaella Ella said...

wah untung dapat bunga..saya tak pernah lagi dapat bunga huhu

Azhafizah Md Nor said...

best la dapat fresh flower..buat hiasan mesti cantik dan fresh air Oso :)

Cik Puan said...

amboiii...seronok yae dapat bunge...cik ne tak penah lagi dapat bunge-buange ne....bunge tahi ayam pon tak penah lagiiiii...hahha

Deqla Manjew said...

suka gmbr yg 1st tu.. nice word tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...