Sunday, 1 December 2013

Contengan Ahad



Asslammualaikum..selamat petang..


Sini mendung..macam nak hujan..semakin malas la aku cenggini..hehe..semalam tido pukul berapa aku tak tau..sebab abes memasak sugar cookies je dah pukui 1 pagi lebih kurang.bw kawan kawan lagi..wuu..mata panda..sebb arini aku malas..aku lukis lukis je lagi..karang baru cari idea untuk conteng2..


Ada orang dapat teka aku nak lukis siapakah?

Mesti ada sorang tu dah dapat agak agak ni..sebab dia yang buat request..hehe..sabar ya untuk melihat hasilnya..baru lakar lakar secara keras dan kasar je ni eh..kalau dah menjadik,baru leh tunjuk penuh penuh..kalau tak menjadi,memang tanak tunjuk..ngeh..ngeh..

Ok..nak cari idea untuk conteng sugar cookies kejap ^_^








49 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum...adik ni minat melukis ker...cantik...

adrianna syaz said...

@Mardiah Diana

Wsalam kak..yep yep..sya mmg minat melukis..hehe..tima ksih kak..baru lakar2 sesikit..tak tau jd ke x..:D

Puan Mell said...

masa bujang2 dulu selalu gak melukih bila boring2.. sekarang dah xde mase dgn si kecik tu. paling suka lukih tang mata lah. hehe

adrianna syaz said...

@Puan Mell

Wah..ada geng melukih ni..hehe..yep yep..betui2..:)

mama amir said...

pandai dan cantik melukis...tangan ada seni...^_^

suka suka said...

Macam mata pelakon korea jek.. heh heh akak teka je

adrianna syaz said...

@mama amir

Sikit2 bleh ni mama amir :D

adrianna syaz said...

@suka suka

Hehe..akak mar..bebetui la tu..pandai akk teka ^_^

Kathy R'bain said...

sweet...

adrianna syaz said...

@Kathy R'bain

Yep akk kathy..so sweet :D

Hanih Borhan said...

Musim dia kan sekarangm hujan je, t'peruk dlm bilik jelah jwbnya...

NinaAz said...

Hai! Salam kenal dr nina

PakcikLie PCL said...

Banting hujan gak pg tadi..pcl pon ingat nak melukih...lukih ayaq hujan je ..senang sikit hahaha...

Fazleyatul Aini said...

kretip ko ni. aku kalau lukis orang lidi pon hodoh weyh. haha. tangan keras

Fatanah Khirizan said...

cantiknya.. pandai akak lukis :)

Lieya Von Jay said...

wow sya pandai melukis yerrr.. ^_^

adrianna syaz said...

@Hanih Borhan

Ehe..yep ujan2 trus rasa malas.hehe

adrianna syaz said...

@NinaAz

Salam kenal kmbali nina :)

adrianna syaz said...

@PakcikLie PCL

Lukis garis2,titik2 je eh pcl.hehe

adrianna syaz said...

@Fazleyatul Aini

Takde le sgt leya..hehe..^_^

adrianna syaz said...

@Fatanah Khirizan

Tima kasih dik :)

adrianna syaz said...

@Lieya Von Jay

Sikit2 conteng bleh la lieya..hehe :)

Fatanah Khirizan said...

sama sama... :) lakaran tu memang cantik,kalau diwarnakan...mesti bertambah menarik! :D

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk ;)

adrianna syaz said...

@Fatanah Khirizan

Yep.betui tu dik.. :)

adrianna syaz said...

@Sally Yatiey

Tima kasih sally ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm2 bakat awk ya..

adrianna syaz said...

@nuyui a.k.a miss YUI

Cuba2 tuk ilngkn boring yui.hehe :D

adrianna syaz said...

@nuyui a.k.a miss YUI

Cuba2 tuk ilngkn boring yui.hehe :D

Vee Lea said...

Aha! Lukis Vee pulak :D :D

adrianna syaz said...

@Vee Lea

Hehe..akan diusahakn vee..kalau menjadi nnti baru tunjuk sama vee,kalau tak jadi,sya simpan sendri saja.hehe ^_^

Aefa Aerisya said...

ni mcm mata penyanyi je niii~~ artis berkumpulannn.. betul tak betul takkk? :D :P

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Hehe..pandai2..kump apa aefa.hehe

Fatanah Khirizan said...

nanti lukis saya pulak ea :p

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak tengok pada renungan matanya..

Aefa Aerisya said...

big bangg :D

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Wah..cantiknya.. tahiah2

adrianna syaz said...

@Fatanah Khirizan

Boleh dik :)

adrianna syaz said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

Mata tu yang mahai kan kak aiza..hehe

adrianna syaz said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

Mata tu yang mahai kan kak aiza..hehe

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Pandai aefa..gud2.:)

adrianna syaz said...

@Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah

Tima kasih abak :)

Khir Khalid said...

wah.. cantik.. mcm tau je, mcm kenal je.. :D

hainom OKje said...

Pagi ni kat sini hujan Ad...macam Umi Aida pun ye!

Liza Licha said...

terer nya dear sketch.. huhu
singgh klik nuffnang

Deqla Manjew said...

dah tgk dah gmbr full tadi..hihi.. cantik lukisan tu..

asha hana said...

boleh ajar hana lepas nie. haha

Puan Kutu said...

abg akk kata,klu nk lukis potret mesti mula dr mata dulu..betul ke?

sory soklan takde kena mengena entry.haha

Cik Puan said...

cantik nyeeeeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...