Sunday, 1 December 2013

Contengan Tadi.Huhu..




Assalammualaikum..selamat malam..

Lukisan yang aku dah siapkan tadi..huhu..ye..aku tau kurang lawa..ni je yang mampu aku lukiskan..huu..aku akan berusaha untuk memperbaiki lagi skill aku untuk melukis potret.jujurnya aku tak pernah lukis muka orang..katun dengan bunga ada la..aku malu...hoho..


Nanti aku akan try lukis lukis lagi potret muka orng cenggini..harap2 menjadi..hehe..chaiyok2 untuk diri sendiri..

P/s:kengkawan,aku mau buat GA.kalau tak keberatan,join la reramai eh..hehehe.. :D



38 comments:

NinaAz said...

Cantik hidungggg. Hehe

Nao Mei said...

cantik tu dik...
lukis potret cik akak satu..hihi

adrianna syaz said...

@NinaAz

Kna berlatih lg ni lukis2..ngee..:)

adrianna syaz said...

@Nao Mei

Bg gmbr cik akk..hehe

Vee Lea said...

Draw me. memememeememeeeeee!!! :D

adrianna syaz said...

@Vee Lea

Yep yep can vee..mintak gmbr.hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik lukisannya.. pandai adik melukis.. nanti boleh lukis gambar akak pula.. :D

adrianna syaz said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

Boley aja kak aiza ;)

Aefa Aerisya said...

eh2.. nape die tgk tepi. baru je nk berbalas pandangan :P

potretkan aefa sbelah mamat atas ni boleh tak hahaha :P

jadi wat GA? aefa boeh je sponsor~

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Wah..haha..jadi aefa..boleh eh?hehe..best2..mari kita sembng2..sya x pnh wat ga ni..jd kurang pndai ssesgt ni.hehe

Huny eda said...

nak..nak satu juga..boleh? hee...

adrianna syaz said...

@Huny eda

Boleh hunyeda :D

cEro said...

Ok laa tu...
Cantik..
Aku part mulut mesti fail kalau nak lukis...
Nak senang, buat garis je..hehehe

adrianna syaz said...

@cEro

Tima kasih2..hehe..betui2..mmg payah sikit nk lukisnya..memerlukan konsentrasi yg lbih disitu.. :D

nurbijen said...

ok dah tu... saya lagi la tangan bangku... huhuhu

Affy Afiqah said...

ce lukis muka ika pula? kena bayar tak? hewhew
ika singgah sekejap je ni, sakit kepala sobs
bila nak buat GA tu?? insyaAllah ika join ya ;) simple2 tau pleaseeeee *buat mata comel*

Khir Khalid said...

cantik kening.. :) :)

aTieYusof Family said...

cantik lah..pandai sis melukis..nak mintak lukis pic Pa'e boleh?? haha..
klu buat GA, kompom akak join..hehe

Asha Lya said...

pandainya melukis..ada bakat.nak join ga ;)

Sally Samsaiman said...

amboi kening! tebal :)

Azhafizah Md Nor said...

adalah dia ini TOP?hehe.menjadi la syaz!ok..kalau ade buat GA fiza akan join..InshaAllah :)

Liza Licha said...

lukis muka orang korea la tu.. kan..
hihi.. dear. licha dah wtsapp, tapi mcm tak online je?
ke nak details by email?
nnti inform licha ye.. thank youuuu
<3

Cik Itah@RRP said...

wahhh..pandai dia melukis :)

Fazleyatul Aini said...

cantik tu. kalau aku lukis, memang takde rupa dah haha

ma ❥ said...

cantik.. part hidung tu kemas jer :)

Fatanah Khirizan said...

eh,cantiklah akak... :) lukis saya pulak ye,haha :p

akak nak buat GA? nak join! tapi syarat yg simple2 boleh? ehehe,saya takde fb... :)

Montana said...

beb..lukis muka gua beb

hainom OKje said...

Wah serba boleh Ad ni...masak pandai melukis pandai...untunglah si dia,....

eira eixora said...

ini dah kira sangat cantik. good job =)

Nastyna said...

nice nice nice... ada la jugak ruper orang nyer.

Deqla Manjew said...

wow.. pndai melukis... lukis gmbr deqla 1..! hihi...

Puan Mell said...

lukih gamba syukrii 1. tu dia... bnyknya permintaan. haha

asha hana said...

ada banyak bakat yang terpendam awak nie. nanti boleh bukak cafe dan galery. haha

#wahh tak sabar nak tgu GA awak nie. :D

dilaella Ella said...

bestnya pandai lukis..wah tak sabar nak join GA nanti :)

plain83 said...

ni first time lukis portrait? wah... naise lah ^^

wanariahamiza said...

Amboi, kacak bergaya lukisannya.

Puan Kutu said...

cantik dah ni..boleh diasah lagi..sila buat,nti akk join..:)

Cik Puan said...

kreatif lah...ce lukis muka cik...hihihui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...