Sunday, 22 December 2013

Goodbye And My Wish For You








Kepada kawan kawan blog..seandainya ada salah silap aku selama berblogging ni..ada salah dalam memberi komen kat entry kawan2..aku minta maaf bebanyak eh..





49 comments:

ZalinZalina said...

Kak ina maafkan...heheh...Syaz takde salah apa pun :)

plain83 said...

huhuu... sama ler kita *sobs* *tight hug*... friends forever~ ( >w< )

memmetlenggeng said...

kenapa Yana...nak stop blogging ke? tak payahlah stop, teruskan, dah sekerat jalan ni.....ramai yang rindu kat Yana nanti, percayalah

Khir Khalid said...

Assalam.. dah lain blog. Terasa romantik pulak dgn ayat2 kedua tu, tp yg pertama mcm sedih je.. apapun bersama2lah kita maaf bermaafan agar ukhwah terjalin dgn lebih baik, in shaa Allah.. aamiin.. :)

Gee Lion said...

Kenapa sedih ni... ish3.. Take your time dear.. Rest your mind. InshaAllah, you will meet your dearest peaceful. jangan paksa diri okay?

Hope to see you again in blogging world. You have reached this far, don't stop now..

baby comel said...

you remind me to someone close to me.. ermm, jangan bersedih

Fidah Shah said...

Macam sedih aje

Affy Afiqah said...

uihhh yana takde salah apa pun laa, ika pun minta maaf ya kalau terlebih gurau ke tersalah cakap ke....semoga persahabatan alam maya ini kekal dan bermanfaat insyaAllah :)

AnnaAliahA'sri said...

sedih nyaaaa T___________T janganlah stop!

atien zuraidah said...

Rasanya ngan akak tak de salah pe pun..apapun akak sudi memaafkan..hehee

Puan Ezy said...

xde pe yg nk dimaafkn.. hihi..

aTieYusof Family said...

Jgn sedih2 ye sis.. takde apa yg nak dimaafkan..:)

aTieYusof Family said...

Jgn sedih2 ye sis.. takde apa yg nak dimaafkan..:)

Puteri Purnama said...

wah..jangan tinggal daku.

Am_Mir said...

huaaa! ayat akk buat Mira nk nangis >.< Mira maafkan semuanya walaupun akak xde buat salah dgn Mira =)

suka suka said...

Samala ..K Mar juga minta maaf..be positive ok... cheer

asha hana said...

yana tak ada buat apa2 salah pown dengan hana. jangan ler cakap mcm tu. mcm nak pergi jauh je tw. tak mau tak mau. kang hana ngajuk dengan yana nanti. haha :'D

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice....

HeNRieTTa JoSe said...

Xde salah pape....rietta pownmohon maaf andai ada salah silap rietta...

Ren Oh. said...

huhu Yana x de salah apa2 pun kat kite. kite pun mintak maap kalau ade salah silap. huhu T_T

S. Faezah said...

eyh nape yanaa..jgn la stop blogging :(

mama_ka0ri said...

syaz? why? mcam sedih jer? takkan nak stop blogging kot..akak rindu la nanti..syaz takde salah pape utk akak maafkan..akak kot yg patut mintak maaf ngan syaz..^ ^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Nape nie dear.. cer cite..cer cite.. chill okey..=D

PakcikLie PCL said...

Sungguh pcl xtau apa cerita sebenarnya ni Yana..apapun keputusan anda sy hormati...tp tetap menjadai tanda tanya. ..tiada apa salah utk diberikan maaf. :(

Aku Penghibur said...

semoga keputusan itu adalah keputusan yang di ambil secara rasional bukan terbawa emosi

Vee said...

sama - sama . kita hanya insan biasa . laluilah kehidupan ini sebagaimana sepatutnya .

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam pagi isnin dik Yana...knapa dik...akak hrp adik sentiasa tabah walau apa pun rintangan yg melanda...

ros_reeza said...

Assalamualaikum dik.. kenape ni dik.. sama-sama kita bermaafan. Kak Ros pun sama jugak ek.

memmetlenggeng said...

Tiba-tiba akak terasa sedih pulak. No wassup pun dah tak pakai dan tak balas. Harapan akak kalau yana bukak blog ni suatu hari nanti dan terbaca komen akak, baliklah..akak rindu kat yana. Tak ada bumi yang tak basah ditimpa hujan Yana..Apa pun yang terjadi, semuanya ada jalan penyelesaian, cuma lambat atau cepat saja. Jangan renung pintu yang tertutup tu lama sangat, nanti ada pintu yang terbuka Yana tak nampak.

nohas said...

kenapa ni..why, why..say goodbye?? I'll miss you too..

Hafiza AizZawa said...

fiza seronok kenal syaz.. setakat nie takde aper yg melukakan fiza.. hehe.. kalau org komen negatif kat blog fiza pun fiza terima.. kalau sakit hati sgt pun mmg tak publish la komen manusia tersebut...

Mime MF said...

knp say good bye ni..ala..stay happy and chill ok dear! :)

Rai Ourkizuna said...

why? kenapa syaz? jangan sedih sedih ok..syaz takde salah apa pun.. takde apa yg nak dimaafkan.. take care okay..

MyCherita said...

Seperti nya di janjikan, ini entri post untuk blog saudari..sori la lambat sikit..

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/adriana-syaz-summerkisseswinterrainblog.html

Jika ada kelapangan insyallah sy akan kemari lagi.. terima kasih..

p/s : jika ada yg ingin menyertai program singgah blog.. jom ke
http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/singgah-blog.html

Puan Mell said...

nak sto blogin ke ? xde salah ape pun.. still sedih ker?takpe .. take ur time.. tenangkan diri.. nanti blogin balik yer.. we,ll miss yuu..

dak-eiza said...

gud byee??? kenapakah?
alahhhaii rindu le akk nk tgk hasil masak2 dia, lukisan2 dia..
take care yekk

Cik Itah@RRP said...

sy pun nak minta maaf ya..eh kejap nak ke mana tu ber"gudbye bagai?

izan mama mia said...

gd bye..nak p mana nih

Fiza Rahman said...

Kenapa ni? Nak stop blogging ker?

Sarah Talib said...

awat ni macam sedih jer...macam frust jer..

Khai♥Rin : anies said...

nk g mn ni?

~MommyAqilMedina~ said...

Samalah dengan kita 0-0 ye..hopefully ketemu kita lagi nanti..

Deqla Manjew said...

kenapa ni dear?? nak stop berblog ke apa ni? lain mcm jer..kalo btl, please jgn stop berblog eh.. kabhi alvida naa kehna!!

Norhasniza Khalid said...

Kemanakah kamu.... Kami menanti kepulanganmu dear..

Amanina Mads said...

kenapa ni sya tiba2 sedih.. ala nanti xbest la kalau dh stop blogging

Farhain Azmi said...

salam yana..sori dh lma x jenguk blog yana..nape ni? mcm dh xnak berblogging je. Yong pun minta maaf kalau ada bt slah silap dgn yana ye

Kathy R'bain said...

kathy maafkan...sis tak buat salah pun..

mysha said...

aik naper dik da taknak berblog lagik ker?? kita kan baru nak kenal2..

Pha Is said...

saya pun saa la.. andai ada tersalah bicara, tersilap komne, harap dimaafkan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...