Thursday, 19 December 2013

Hadiah Dan Cenderahati Dari Kawan Blogger




Assalammualaikum..selamat sejahtera


Kepada kawan kawan yang komen di entry jejaka kacak dan quote aku ucap tima kasih tau..sebab sudi komen.hehe..gambar tu aku lukis tuk ilangkan boring..ciri jejaka idaman satu ketika dulu..dulu je la..haha..sekarang aku lebih kepada realiti..haha..mesti cari yang baik hati dulu..rupa letak dibawah sekali ciri idaman tu..kan?kan??saja aku kongsikan lukisan denagn kengkawan supaya dapat la tau pandangan kawan2 terhadap lukisan aku.boleh je komen apa.aku terima.boleh jugak berkongsi minat bagi kengkawan yang ada sama hobi dengan aku ni.sebab aku suka dengan lukisan dan mengaler.

Ni aku baru balik dari umah mak dan ambil semua surat surat yang sampai kat sana..surat yang diterima semua dari kawan blogger..terharu..hehe..bukam senang nak dapat surat pos ni..hehe..bukan macam dulu dah kan..


Dapat cenderahati korea dari shadira ada poskad dan keychain tepon korea..aku teruja..hehe..sebab nak pegi korea sendiri tak tau la bila..hoho..tima kasih shad.. ^_^


Bookmark dari kak kathy untuk pengomen kat diari resipi.tima kasih kak kathy..akan aku simpan dalam buku bacaan aku. ^_^


Yang ni adiah fridge magnet sebab join giveaway dari dedeq..yang ni dapat dari ain(blog aku ain kau siapa) aku nak lekat kat peti ais..tima kasih ain ^_^

Tentu aku gembira dapat semua2 ni dari kengkawan tadi..rasa macam best je..haha..maklumla aku ni jarang dapat hadiah..sebab takde sapa sudi bagi kat aku..jadi ku amat berterima kasih kat kengkawan yang sudi bagi adiah2 ni..aku suka..dan kepada kengkawan yang rerasa nak bagi adiah kat aku tu,aku alu alukan dengan penuh hati yang terbuka dan gembira.mintak je alamat kat aku tau..jangan malu malu.hahaha..




31 comments:

Mazni Munawar said...

untunglahh~ hehe. cantik ole2 dari korea tu :D

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Syaz! bertuah dapat hadiah dari blogger lain.simpan leklok :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

Tahniah,...

Norhasniza Khalid said...

waaa... bestnya.. tahniah, cantik semuanya..

paridah said...

wah banyaknyer dpt hadiah...tahniah rezeki mndpt shbt2 blogger yg pemurah.

mama amir said...

Alhamdulillah...murah rezeki...tahniah..^_^

Asha Lya said...

rezki syaz..alhamdullilah ada juga yg ingat syaz kan

aswa leyla said...

untung dapat hadiah . cantik .

aTieYusof Family said...

Bestnya dpt hadiah.. tahniah sis..
boleh simpan buat kenangan dr kawan blogger :)

HeNRieTTa JoSe said...

Bestkan dapat hadiah...rietta pown happy...hehehe...

Ps....suka erk?rietta klu masam, xmnat, klu dh djerukkan jd mnis, bru rietta makan...

Nurzakiah Hanum said...

moning drop here early moning:)

Mime MF said...

wah dpt hadiah dr korea lg tu..:) tahniah..

Fiza Rahman said...

Tahniah. Murah rezeki.

Rapunzel Cikilolo said...

memang best la dapat banyak hadiah

:)

Lieya Von Jay said...

wow. best nya dpt macam2 hadiah :)

lizz said...

bestnyer dapat adiah ..cute sangat ole2 dari korea tu...

atien zuraidah said...

Wah..tahniah

Niesa said...

bestnya dpt byk hadiah dan oleh2..tahniah.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah.. banyak dapat hadiah.. semoga terus murah rezeki.. :D

Mazatul Muhamad said...

Salam perkenalan...:)

Ren Oh. said...

wahhh bestnya dapat hadiah dari blogger lain :)

Nurul said...

Bestnya...
Seronoknya dapat banyak hadiah...
moga terus murah rezeki, dik ^__^

Kathy R'bain said...

tahniah sis..:)

PakcikLie PCL said...

wahhhh Yana dapat jugak hadiah dari rakan blogger.. tahniah, rasa bersemangat nak join dan support segmen/ga bloggers kan..

Nafira usof said...

banyaknye hadiah.. tahniah~

Cik Itah@RRP said...

wahh..tahniah..banyak dapat hadiah :)

Huny eda said...

tahniah dear..sy pun terima hadiah ole2 drcorea from shad..

Deqla Manjew said...

wahh tahniah2.. cantik2 belaka la syaz..

asha hana said...

wah bestnya. tahniah2. cantik. hik. ehh header dah tukar? bila nie? cantik sangat yank. :)

Amanina Mads said...

tahniah syaz.. dpt 3 hadiah sekali gus.

Khir Khalid said...

Alhamdulillah.. rezeki. Tahniah syaz.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...