Thursday, 19 December 2013

Lavender Di Hatiku




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Ni aku letak gambar sugar cookies dengan lavender sebagai lukisan atasnya..hehe..aku main lukis je pun..janji ungu2 lavender la tu..aku tengah cari idea apa aku nak buat ni..walaupun otak agak tepu dengan semua permasalahan yang melanda.hati sentiasa bersabar dan redha..



Lavender di sugar cookiesku..


Rasa macam nak berlari lari kat padang yang dipenuhi lavender je ni..nyaman je kan..


"My friends keep tellin' me
That if you really love him
You've gotta set him free"








52 comments:

NinaAz said...

lavender!!! i loikeee... bau lavender best sgt

Nurul said...

Ungu Lavender...

Saya suka, saya suka... (cam mei mei plak ek) ;)

Asha Lya said...

nak juga nak juga hehe..msti sdp..ehh header dah tukarla

Ayu Zan said...

kalau kite serabut, buat bnda yang kita suka, mmg rasa tenang sikit

Nurzakiah Hanum said...

suka2

Tihara said...

cantiknye, mesti sedap ni :)

Khai♥Rin : anies said...

ehemmm...huluq laaaa ;-)

Mardiah Diana said...

Header da tukar yer dik...sepasang lagi..apa-apa pn tabah dlm mengharungi segalanya..cantik lavender tu...akak suka sangat...

Aku Penghibur said...

wahh llavender yer.. ambil yang ori atau tiruan ?? nanti kongsikan yer cara buat biskut nie

atien zuraidah said...

Rajinnya

Huny eda said...

rajinnya buat kuih...bgus buka bakery dear..hee..cute2 semua yg u buat

aTieYusof Family said...

cantik!
Akak suka wangian Lavender..:)

Deqla Manjew said...

bunga lavender.. teringat kat sorg blogger tu.. trademark blog dia tu.. hihi..

Super Girl said...

pandainyee buat cookies .. lapar kita dibuatnyee xD

Rapunzel Cikilolo said...

set him free?

mgkin untuk beri sedikit ruang dan kebebasan utk die.

bukan utk melepaskan dia pergi...

insya-allah.

Azhafizah Md Nor said...

sekarang rajin mencookies nampak? cantik lukisan lavender kat cookies..fiza suka wangian lavender..sebab boleh kurangkan stress orang kata dan lebih mudah untuk tidur.ehem..header baru ke?:)

norhidana miswan said...

cantik... cer antar kt akak sebalang

Vee said...

cantiknya header dia . boleh buka gallery , buka bakery ... allah beri kan bakat yg org mcm saya ni x de ...

Pha Is said...

dah jadi dah levender tu.. hehe

suka suka said...

Banyak idea... semoga berjaya atasi masalah

asha hana said...

bau lavender wangi :)

Umie Artoqiemie said...

rasa wangi sampai sini . huaaa

ZalinZalina said...

Awak ni memang tangan seni la Syaz :)

♥♥ Nur ♥♥ said...

Cam cedap je cookies tu....

msredcheesecake said...

dulu memuda suka bau lavender...da tua ni jadi pening plak...konpius...

HeNRieTTa JoSe said...

Header bru...dan penuh gmbar makanan yg sedap ditepi...menaikkan selera nie....hehehe....chnatek sugar cookies tu....lavender....hmmm....cameron ada la...lavender garden...tpi lepas banjir ritu, xtaw plak cmne...

dilaella Ella said...

cantiknya biskut, saya suka bau lavender ni. wah dah tukar header baru :)

Firdaus Redscarz said...

Comel comel semua nya.. Dh follow sini jugak. ;)

plain83 said...

semua benda dia buat cumei2 jer, mcm tuan dia ehehehee~ ;3

Amanina Mads said...

teringin nk ke ladang lavender.. mesti bestkan

aswa leyla said...

bestnye kalau boleh menari2 kat ladang lavender mcm cite hindustan tu . kikiki

aswa leyla said...

bestnye kalau boleh menari2 kat ladang lavender mcm cite hindustan tu . kikiki

Norhasniza Khalid said...

hebatlah ... macam-macam idea ada... :)

Pha Is said...

singgah sini lagi..

Nurul Farahizzati said...

cantik.. berseni :) saya suka bau lavender :D

mysha said...

Salam kenal...

Walaupun main lukis ttp ada rupa lavender.. Klo sy ntah jadi ntah idak rupa levender hehehe

Cho Zila said...

salam kenal.. alamak comel sesangat blogni... sweetjer...
okler tu lavender di sugar cookies.. nampak menjadi...

Seri Selaseh said...

suka bau lavender. Pernah google cemana nak tanam lavender utk iklim Mesia ni tapi spesis yg bleh hidup tu tak secantik kat negara2 4 musim.

♥♥ Nur ♥♥ said...

wah! dah tukar header baru... cantik.. suke header baru tu...

dak-eiza said...

cantek..cantekk
suke lavender jugakkk
keharumannye ponnn...emmm nyaman kan
baru prasan ada background music..best!

dalila said...

weee...sdpnye..sy balas kunjungan n follow..tq dear..;D

:: Mrs.Eady :: said...

done follow :)

Mime MF said...

cookies lavender..ohsemm!:)

Sobri Yaacob said...

cantik dokeret.
ladang lavendar..alamak tringin gak nak lari2 :)

Cik Puan said...

comeiiiiiii...comeiiiiii

Lieya Von Jay said...

bila la agak nya dapat merasa masakan sya ni ekk :)

Puan Mell said...

comey sgt. suka jugak lavender sbb menenangkan. syukrii punya minyak rambut pun wangian lavender.

set him free tu maksudnya bg ruang pada dia.. dan kita juga.. ada sometimes kita perlu renggang untuk rapat.. eceh..

memmetlenggeng said...

ok, jom kita ke cameron Highland berlari di ladang lavender..Walaupun lavendernya bukan original varieti, tapi layan je...

Affy Afiqah said...

ika sukaaaaa lavender juga huuuuu
nak satu biskut...nakkkkkk!! ahahaha

Khir Khalid said...

wahh.. cool.. mcm sayang nk makan.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik.. semoga adik terus tabah..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik.. semoga adik terus tabah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...