Tuesday, 24 December 2013

Makan Free Memalam



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aktiviti aku malam malam ni..tentu aku dah bosan duk rumah ok..huhu..nak start keje..tahun depan baru mula..jadi tadi sebab ada kawan yang sudi ajak aku jalan jalan,belanja makan makan,aku pegi je la..3 heroin ikut aku sekali..maklumla makan free..hoho..


Aku tak makan pun..aku amik gambar je..aku on diet ok.hehe


Ni heroin2 yang punya..aku tumpang sesikit je..tapi aku tak tahan tengok ayam tu..adoi..haha


Gambar lampu pun jadi amik..

Kena lepak luar je kut..full house okk..ramai orang.takpela..janji dapat makan free..tapi masalahnya balik tprumah,aku terus cari cari makanan..on diet apakah itu?hohoho..selamat bercuti semua..nanti baru aku bw blog kengkawan..orite..






17 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

rugi la orang belanja tak makan.. hahh dating ek?? hehehe

adrianna syaz said...

Hehe..akak farah terpong eh..mcm tau2 je ni..hehe

Anne Nurain said...

takyah la diet2 tu sya.. hehe.. makan je apa yang ada kat depan mata.. kekeke~

Fazleyatul Aini said...

jom lepak hehe

plain83 said...

olooo order je salad atau soup, xde kesan sgt hehee ;3

nanakimie said...

heee..rugi2 tak makan^^ btw 3 heroin tu anak buah ke?huhu....

suka suka said...

sedap-sedap nampak menu tu.. petang tadi lepas check out dari Bayou Lagoon Park Resort pi cari makan kat Umbai tak buka lagi.. terus pi Klebang cari nasi lemak dan coconut shake... otw nampak nangka ..teringat pula kat Adrianna..happy holiday!

Mazni Munawar said...

makanan no. 1 tu nampak sedap. ais, rugilah kak tak makan. org belanja tuu :p

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

rugi la tak makan orang belanja.. hehe..

Khir Khalid said...

Lapar pulak tengok makanan tu.. org belanja makan je lah bnyk2 nnti balik barulah berdiet huhu.. :D

TelingaBulat said...

murah rezeki tuh..org nk belanje mkn ;)

asha hana said...

wahh untunglah ada org belanja. haha sedapnya nengok gambar tu ha. :D

Puan Ezy said...

free tu.. rugi xmkn..
hehe

Pha Is said...

best la kalau ada org belanja..

Amanina Mads said...

suka jugak oldtown.. nasi lemak dia best

Hafiza AizZawa said...

nasi lemak tu.. mmg sedap la..

Muhammad Khairuddin Lim said...

jaga badan...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...