Sunday, 15 December 2013

Pemenang GA Yang Belum Bagi Detail





Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Maaf aku belum berkesempatan mengunjungi blog kengkawan..nanti pelan pelan aku bw ya..in shaa Allah..untuk hadiah peserta ga aku yang berlangsung haritu,masih ada beberapa pemenang yang belum bagi detail kat aku..aku harap dapatlah kiranya bagi secepat mungkin kat aku eh..



Lebih dari separuh hadiah yang dah aku siapkan.cuma tunggu nak hantar je..

Nama pemenang yang belum bagi detail


1- repackagedmemories.blogspot.com

2 - schomells.blogspot.com

3 - nurul (nananimijiko.blogspot.com)

4 - mira (thesunshinegirl.blogspot.com)

5 - kak zila (memetlenggeng.blogspot.com)

6- norvanida (norvanida.blogspot.com)

7 - fatinnabilazulhilmi.blogspot.com

8 - lynathegojes.blogspot.com

9 - norvanida.blogspot.com


Pemenang dibawah.sila add facebook aefa ya

1 - anne-nurain.blogspot.com

2 - ouhmagic.blogspot.com



Boleh bagi detail melalui msg,wechat,watapps atau add aku kat fb..

^_^





35 comments:

paridah said...

salam pagi...cepat2 beri detil tu adrianna nk kirim hadiah ni...

Wak Gelas said...

bestnyerr menang hadiah kanns.,ehHEee

NinaAz said...

meh bagi kat nina meh. hehe

aswa leyla said...

bagi kat leyla je la . kikikikih

eira eixora said...

wah. dah ada pemenang. hari tu ingat nak join terlepas sudah

Fazleyatul Aini said...

tahniah =)

Azhafizah Md Nor said...

cer try pm dorang.kadang² dorang tak perasan tu.. :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Nor azlini said...

dh bg kat fb :) tp x dilayan.. maaf xde whatsapp.. klau mesej, no phone kat tepi ni eh?

aTieYusof Family said...

Kpd yg berkenaan sila lah bagi detail ya..:)

Cik Puan said...

eeeiii...kalau tanak...cik nakkk...hihiiiihii

Khir Khalid said...

Salam Ahad yna.. semoga ceria sentiasa.. :)

Liyana yan said...

uuuuu..banyak nyer :D

Lupa Nama said...

mantap . .
salam kenall :):)

Syuhada Salleh said...

diorg xnak kot..haha

asha hana said...

yeayy. tak sabar nie. haha

memmetlenggeng said...

Akak baru balik dari outstation Yana, aritu try nak PM kat Sabah, tp internet slow sangat. Jap lagi akak PM kat Wassup ye..terima kasih bebanyak..Love you!!!

memmetlenggeng said...

err..wassup no yg tepi tu ke? nanti reply kat blog akak ye...Nak PM detail kat sini, mcm tak kena lak...hihihi

Azwar Syuhada said...

tahniah buat mereka.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

Yeyyy...dh bleh tunggu abang posmen nie....hehehe...

Vee Lea said...

Oppss. Dh announce pemenang ek? Haha. Vee tak menang rupanya T_T

atien zuraidah said...

Baru dpt buka blog setelah bercuti,x menang rupenya..huhu

Vee said...

dia org x nak hadih tu . meh , pas jer kat saya ... heheheee

Kathy R'bain said...

bagi kat akak je la sis..

Amanina Mads said...

nina dh add fb dan wassap syaz mlm ni.. terima kasih sudi pilih menjadi pemenang :)

Am_Mir said...

Assalamualaikum akak .. Mira dh bagi details masa tu .. cuba akak check balik? =D

Affy Afiqah said...

wahhh banyaknya sampaul surat...nak satu..hewhewhew....*gedik

Deqla Manjew said...

cpt2 bg detail.. deqla punya detail dah ada kan.. hihi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kalau takde yang tuntut, bagi kat akak je hadiah tu.. hehe..

nor faezah alias said...

tahniah kepada semua pemenang!! :)

Hafiza AizZawa said...

bagi Fiza je lah.. haha...

Mime MF said...

wah hadiah2..syok la pemenang2..:)

Anne Nurain said...

eh anne menang jgk eh?
sori, lama tak online.. hehe..

Aefa Aerisya said...

saya menanti pemenang2 tu~~ nak adiah ke tak nak ni.. hehehe

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...