Wednesday, 18 December 2013

Sugar Cookies Untuk Tatapan Sally..Hehe..



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku tak boleh nak tido lagi..sebab belum mengantuk..huhu..tadi nak post entry gambar gambar sugar cookies aku pun tak sempat..wuu..ralik sangat bersembang tadi dengn kakak dan anak2 sedara aku..huhu.jadi ini dia,aku letak satu lagi gambar sugar cookies aku..ni khas untuk tatapan + sally samsaiman..hehe..




Serabut hasil contengan nya..haha.sampai pukui 3.30 pagi semalam kut aku bersengkang mata melukis atas royal icing ni..hehe


Sally ada request buat biskut doremon..nanti aku akan usahakan untuk sally eh..tak pernah buat jugak tu.hehe.kalau dah menjadi nanti,akan aku letak dalam entry..untuk gambar gambar sugar cookies yang aku buat tu.nanti aku letakkan lagi eh..piz.hehe.




32 comments:

Ren Oh. said...

wahhhhh cn blue tu :D

Anne Nurain said...

meraung la sally nampak biskut ni nanti.. pastu tak lama syaz kena belajar lukis muka yong hwa pulak.. hehehe..

adrianna syaz said...

@Ren Oh.

Haha..masa ni idea dah tandus dah ren ren..nmpk biru..terus tringat cn blue je..haha

adrianna syaz said...

@Anne Nurain

Hehe..klu sally suh lukis muka yong hwa nnti,tkut cinta beralih arah pulak..xleh pandang lama2 jejaka korea ni..boleh jth cinta gitu ain..hehe.marah sally krg..huhu

aTieYusof Family said...

Biskut yg comel sis.. msti sedap ni..hehe...

paridah said...

cantik rajin n kreatif.

Norhasniza Khalid said...

memang kreatif ni, comel mesti kalau makan sedap giler nih.. bak mama satu nak rasa..... ecewah..

Deqla Manjew said...

comey apa tulisan tu.. bg deqla dah cukup terbaik dah tu.. hihi...

Sarah Talib said...

rajinnya...sampai pk3.30 pun sanggup tunggu..usaha tangga kejayaan.

fatin wawa said...

hahaha.. waahh.. cantiklah.. sally mesti nak ni. hehe..

Asha Lya said...

untung sally da org buatkan cookies hehe

Azhafizah Md Nor said...

wahh CN Blue tu..nampak exclusive buat font camni atas cookies..sedap?og course la kan syaz! eh eh..blog dah ade lagu :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

sedap...

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa syg nak mkn..hihi

Sally Samsaiman said...

haip...haip! hehehe...comel sgt...eh, sya belum bg hadiah birthday sally kan...? bole hntr ni...hahaha...kalau sya lukis muka yonghwa...mau meraung siap hentak kaki lagi :P

TelingaBulat said...

terasa syg nk makan ;)

Nurzakiah Hanum said...

sayangnya

Aefa Aerisya said...

best nyeee.. nk jugak :(

Huny eda said...

untunglah sally..kalau saya nak..kena buatkan kah juga..heee..

Affy Afiqah said...

whoaaaaa :)
nak juga..gambar JGS boleh? kahkahkah

Khai♥Rin : anies said...

Peminat CN Blue ni yeee

Nafira usof said...

kreatifnye tangan dia~

Rasp said...

sampai kul 3.30 am...
pergghhhhh tabik spring lah kat u...
hasil pun very very the memuaskan hati...kudos!

Puan Mell said...

wahh.. nak wat cookies. tp tgn keras + males.. tunggu syukrii besar sikit. hehe

Hafiza AizZawa said...

tu dia... pas nie buat big bang pulak yer...

Niesa said...

amboi..cn blue ye..haha..mesti sedap tu..lapa plak..

asha hana said...

nak jugak nak jugak !! hik2.

HeNRieTTa JoSe said...

Chanteknye..mmg kreatif....klu rietta, bersengkang mata smpai subuh pown, xjd punya la....xde skill....

dilaella Ella said...

wah cantik..untung sally hehe :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya.. :D

Liza Licha said...

wahh.. gigih membuat tu. hihi

Khir Khalid said...

Boleh lah packing courier kt CN blue.. pasti best.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...