Tuesday, 17 December 2013

Tulip Di Biskutku



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku jalan jalan blog kengkawan slow slow lagi..huhu..maaf2..semalam aku sibuk buat cupcake dengan sugar cookies lagi..hee..dan kat sini memang mendung aje..jadi mood aku agak slow jugak..dan pergerakkan tu memang lembab.

kepada kawan kawan yang bertanya dalam entry semalam tentang kupu kupu malam tu..ya..gambar kupu kupu tu aku amik dalam satu malam je.waktu aku berenti pegi tandas kat r n r ladang bikam.memang banyak kupu kupu kat situ.aku amik gambar memang dekat memandangkan kamera tepon aku takde zoom.kupu kupu tu tak lari pulak.hehe..aku pun tak berani pegang kupu kupu.aku geli dengan kaki dia bila kena tangan aku..huhu.tapi aku memang sangat suka mengambil gambar flora dan fauna.. ^_^


Teaser sikit eh..hehe..karang aku buh gambar bebanyak eh..

Aku bw blog kengkawan yang sudi tinggalkan komen kat entry2 aku dulu..tima kasih tau.. ^_^




37 comments:

Cik Itah@RRP said...

alolo comelnya biskut..ada tulip gitu hehe

Khai♥Rin : anies said...

pos la kt sini ;-)

MyCherita said...

rajin nye buat biskut..

Affy Afiqah said...

whoaaa comelnya....ika suka tulip..ika sukaaa sangat!
ni resepinya lebih kurang macam candy sugar tu ke yana? yang bentuk love tu?

aTieYusof Family said...

comel biskut..siap ada bunga tulip lagi... syg nak makan ni...:)

Mime MF said...

cute pulak tgk bunga tulip atas biskut tu...>.<

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy....nmpak sgt sedap....tpi sgt comei.....klu dpat dekat rietta....mesti syg nk mkn...hehehe....

NinaAz said...

kreatifnya! buat sendiri kea tuhhh

Sally Samsaiman said...

my favorite flower!! :)

Huny eda said...

oww..d situ rupa

kat tandas pun sempat lagi erk..hee

cute yang ne dear

suka suka said...

Amboi cantiknya ... tgn org kreatif semuanya menjadi..

paridah said...

biskut berbunga tulip mesti sedap ni...

Rai Ourkizuna said...

gigihnya syaz buat bunga atas biskut..!

anajingga said...

comelnya syaz....pink so sweet..nyummy

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum...rajinnya adik Syaz buat..comel lgi...

Azhafizah Md Nor said...

wah..biskut tulip yang comel..dahlah cantik,mesti sedap!

ZalinZalina said...

Kalau cantik camni sayang nak makan :)

aswa leyla said...

alalalala comel nye laaa .

Afiqah Adzan said...

Cantik sangat .. Kreatifnyaa akak

Cik Puan said...

wooowwww...dalam satu mase???cik ne dalam setahun memang susah sangat nak jumpe kupu2...hahhahaa

Sarah Talib said...

Cantik biskut..sayang nk mkan la pulak..

asha hana said...

dalam satu malam syaz amik gambar? haha nasib baik kupu2 tu melayan. hik2. comel si tulip tu :D

Bbwana adienia said...

salam yana..

lamanya x singgah sini..em, sedihnya x dapat join ga yana hari tu sebab sya bz sangat..huhu..apapun, memang nampak cantik la tulip atas biskut tu..nak sket, bleh?

eita said...

comel nyer..sayang plok nak makan kan

Asha Lya said...

nak juga naj juga emm sedapnya...pandai syaz membaking baking

plain83 said...

hehe... biskut gambar kupu2 ada? X3

Aku Penghibur said...

buat sendiri ?? comelnya

Ren Oh. said...

yum yum yum!

Fidah Shah said...

Biskut comei...ni 1st time sy komen kat sini..salam kenal ya :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya biskut tu.. :D

Anne Nurain said...

pandainya syaz buat corak tu..
mesti sayang nak makan.. hehe

Aefa Aerisya said...

comelnyeeee... nak satuuuu :D

Lynn Munir said...

Comelnya biskut, boleh dibuat segmen GA dah hadiahnya biskut tu lah. Amacam Anna ?

Deqla Manjew said...

wahh bentuk munger2, dedaunan pulak eh.. comey.. nak mkn pun pikir byk2 kali.. syg punye psl.. haha

TelingaBulat said...

kreatifnyee..awk nk tny ritu yg tb menang tuh awk ade anta ke.sbb tb kt pasir gudang ni.bkn kt alamat yg tb bg tuh.kot nk kne inform ke org kt uma sane.

Niesa said...

rajinnya buat cookies!kreatif sgt...

Khir Khalid said...

Apa pun kek syaz mmg best!.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...