Wednesday, 11 December 2013

WW Black And White



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

Gambar gambar yang aku ambil menggunakan tepon samsung galaxy s advance dan aku edit sesikit untuk nampak lebih menawan..hehe..








Takleh tulis bebanyak..aku nak kira kira bajet untuk beli kamera impian aku..

^_^



34 comments:

Niesa said...

nice pic.. :)

Mime MF said...

cantik view gambar...:)

Fidah Shah said...

Nice pic..
Salam kenal :)

Nurzakiah Hanum said...

nice pict

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik walaupun hitam putih.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

nice dear..

Ija Rased said...

menarik..klasik gitewwww

Wak Gelas said...

wak ade kamera nk juall., iHHkks

Vee said...

dah macam pro ... ada teknik . nice

PakcikLie PCL said...

wow..memang menarik dipandang kalau pandai edit gambar, yg penting seni masa snap gambar tuu...terbaiklah.

Fazleyatul Aini said...

nice shot!

tenku butang said...

berbakat dalam bidang fotografi yea.. cantik2 gambo nyaa..

nohas said...

suka..nampak klasik..nice editing..

Farhain Azmi said...

kreatip jg yana ni.. nak beli kamera ap tu? canon ke? hehe

Sya Mimie said...

cantiknya gambar.. :)

Cik Puan Rara said...

hai yana!

cEro said...

Bila gambar dijadikan hitam putih, macam ada perasaan lain macam kan?
Macam ada feeling melankolik sikit, kan?

Asha Lya said...

nak beli kamera baru ekk...wah pas nie blh la jdi photograper

Abak's Role said...

Canti + Awesome!!!!

Haryati Faizal said...

cantik...
takpe pasni gamba lg cantikla klu beli camera baru...

Azhafizah Md Nor said...

BW pun cantik gambar..nampak classic gitu

Yumida Huda said...

wah cantik la...ske tgk

asha hana said...

nice view bebehh. nie boleh jadi artis nie. haha walau pown pakai phone. :D

Puteri Purnama said...

Pandai, dan cantik hasilnya.

eita said...

comel...paling suka bunga rose n siput gondang

dilaella Ella said...

cantiknya gambar, saya kalau bab edit gambar tak pandai hehe :).. bestnya nak beli kamera baru..

adrianna syaz said...

@Niesa

Tima kasih kengkawan semua..sja test2 amik gmbr je ni..hehe ^_^

adrianna syaz said...

@cEro

Yep2..betui tu..rasa nostalgia je :D

Fatanah Khirizan said...

woa,cantik! :) pandailah akak! hehe ^^

Affy Afiqah said...

gambar kedua tu kat bukit tinggi ke yana???

yana nak beli DSLR ke?? ihiks

Cik Puan said...

Cantikk darlink...

Khir Khalid said...

Black & white, Bitter but Sweet..
Salam rabu sya.. :)

Hafiza AizZawa said...

gambar match dengan kata2.. nice...

Deqla Manjew said...

serius la syaz..cantik gmbr2 tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...