Thursday, 9 January 2014

Annoying Question




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Kepada kawan kawan yaang ada bertanyakan kenapa gundipulut nama url blog adik tu..ni aku jawab eh..gundi tu guni la..guni pulut.nama tu abang aku bagi kat dia.sebab abang aku rasa adik aku tu comey macam guni pulut..ngeh ngeh.ni kalau adik aku baca ni mesti dia marah aku.hehe.kat sini mendung je..jadi memang ku rasa macam nak tido je ni..hehe..



(google image)

Tadi boleh pulak aku mimpi seungri dengan top..tolong paham..ni semua anak sedara aku pasal la ni..huhu.tak pernah2 aku minat kpop.tapi terjebak jugak sikit ni.muahahaha(gelak jahat)


Sebenarnya aku nak cerita pasal soalan yang men "annoying" kan aku.bagi aku ni..soalan ni mampu membuatkan aku tetiba buat mulut ala2 duck face..hohoho.walaupun sekadar mesej2 kat telepon..macam ada sorang ni.aku baru kenal je kut..tetiba je mesej aku..

"Awak rindu saya tak?"
"Awak sayang saya tak?"
????????

What the???

Nak je aku mesej dia balik.."kau ni dah kenapa??".haha..agak agak la nak tanya aku soalan macam tu.apa jawapan yang harapkan dari aku?.dia nak aku balas aku rindu,aku sayang ke?mana nak boleh.sebab dah gerenti la aku tak rasa macam tu..huhu.selalunya kalau aku dapat soalan camni,memang takde balasan la aku bagi.aku biar je.rasa macam menipu je kalau aku balas rindu,sayang.karang orang tu perasan lebih2 pulak kat aku..ha..ngeh..ngeh..aku cuma hantar balasan mesej rindu,sayang tu kat orang yang betul2 aku rasa macam tu je.aku ni jujur ok..jujur.hehe



Jadi kepada sesiapa yang berkenaan tu..stop hantar mesej2 pertanyaan macam tu kat aku..huhu.sebab memang aku takkan balas untuk soalan yang macam tu..maaf tau..







43 comments:

msredcheesecake said...

kalau msg camtu dr hasben laju je akk reply ..hheee...

Asha Lya said...

nak minta penumbuk tu

Abak's Role said...

hahahha...gatai betul....
abak pun ada trtanya pasa gunipulut tu...haha

memmet lenggeng said...

kalau baru kenal dah macam tu, bukan boleh buat suami. Reconsider balik. Malunya kureng..Sopannya pun kureng

Nao Mei said...

cik akak pun....kalau org tek berkenaan mmg cik akak dah pangkah awal2..hihi

Mama Safiy Arfan said...

hehe.klo org yg bru kenal mmg agak annoying la kn nk tya gtu

Nafira usof said...

hehehehehe.. tergelak baca n3 nih.
ade lagi eh msg2 cam tuh zaman skrg.
ingat masa zaman sis bercintan cintun dulu jer.. hahahaha

Eza Ridzwan said...

wahh..ade peminat yeeee...hehehehe...

cuaca kat putrajaya nie pon mendung gak...pg tadi panas terik...mlm tadi guruh bdentum² tapi x ujan pon...pueh laa dok heret penyidai masok dlm umah...hahaha..

aTieYusof Family said...

Haha..soalan 'maut' tu sis..tapi btl lah tak kan kita nak tipu kan jwb rindu, syg pada yg tak berkenaan..sabor je lah...:)

Azhafizah Md Nor said...

kalau orang tersayang takpelah pulak kan..hee

siti alfakhishah aman said...

awak rindu saya x? hahaha..
memang annoying betol cara dy tu..

norhidana miswan said...

muahahah.... lenkali dik status kt wasap ke kt fb tulis je... inrelationship... biar org tak berani nk kaco heheheh...

nohas said...

saja test market, Syok Sendiri..dia ingat dia 'hot' kot..memang betul, jgn dilayan..

Wirda Amir said...

Perkataan gundi tu biasanya org sebelah utara yg sebutkan?

Best kalau ada org rindu kat kita wpun kita tk pernah rindu dia....hikhik....

nurbijen said...

agak2 kalau jawab dgn jujur di pengirim tu akan sentap tak? hihihi

plain83 said...

tukar number phone terussss... hahaha ;p

aswa leyla said...

ahahaha . serius anoying gile . lagi anoyying nanti 1 tahap akan ad soalan mcm ni . 'awk, jom kapel ' ni lagi sakit hati .

Mardiah Diana said...

Salam singgah dik...msj tak penting tu..delete jer...lau dari orang tersayang kita...tak apa jgk...

S. Faezah said...

mmg annoying klu tu pertanyaan dr org yg kita xsuka..hehehe

Elvy Nellysha said...

lau kita pun rasa mcm tu..ish.. >.<

Khir Khalid said...

Huh.. agak2lah tanya soalan tu.. mmg annoying.. rindulah sgt hehee..
Gmbar hujan tu buat saya mengantuk pulak.. :D

Khir Khalid said...

Huh.. agak2lah tanya soalan tu.. mmg annoying.. rindulah sgt hehee..
Gmbar hujan tu buat saya mengantuk pulak.. :D

Fazleyatul Aini said...

bolayan je sms tu
baik layan running man lagi best kan
hehehehe

Bbwana adienia said...

memang buat panas hati ja bila kena tanya soalan macam tu kan yana..apalagi yang tiada hubungan dengan diri..menyampah pun ada..

Cik Puan said...

yanaaaa...awak rindu cik tak??
sayang cik tak??
hewhewhewww....nampak sangat mengade kan..hahaha

Cik Puan said...

yanaaaa...awak rindu cik tak??
sayang cik tak??
hewhewhewww....nampak sangat mengade kan..hahaha

Cik Puan said...

yanaaaa...awak rindu cik tak??
sayang cik tak??
hewhewhewww....nampak sangat mengade kan..hahaha

Niesa said...

mmg sgt2 anoyying soalan mcm tu..kalau niesa pn xkn balas..n lepas tu malas dh nk layan org2 mcm tu..haha

Akeyla Azmi said...

eee -__-
perlu ke tanya cemtu aduhhh
wht the hahahhaa
sabar kak add <33

Vee Sandi said...

tu soalan menggatal . nak mengorat pun guna la cara lain . saya mmg liat sikit nak bagi no phone kat org baru kenal .

Gundi Pulut said...

Lh hg pch rasie kak??huh!!!

Gundi Pulut said...

Lh hg pch rasie kak??huh!!!

Kathy R'bain said...

tak payah layan..

Gee Lion said...

kebelakangan ni asyik hujan petang. tengah keje pon rasa macam nak tidur je.. hehe.

ops, mengapakah seugri? top sila ambil tapi seugri jangan... haha :p

tak payah balas mesej tu cik adrianna, apa punya lelakilah hantar mesej budak2 camtu.. macam budak sekolah jew.. tak sukew tawwww..

p/s: kalau hasben kita takpelah.. harharhar..

Affy Afiqah said...

kalau ika pun tak layan juga msg2 gitu :)

Isabel Diaz said...

Hahaha. Mesti owg tua dah tak tau nak cakap apa lagi.

Hafiza AizZawa said...

mimpi top ngn seungri... bkn senang nk dpt mimpi cm tu.. bg petua.. hehe..

Rai Ourkizuna said...

hahaha.. msg balasan tu memang terbaikk.. lagi baik kalau tambah.. "dah buang tebiat??"" hahaha

Lynna Ghani said...

Kalau senang sgt tanya soklan mcm tuh konpem player tuh....bukan senang nak express sayang rindu dendam bagai ni.....mmg tebiat la! hehehe :P

Mime MF said...

dia igt sng nk jawab soalan cepumas cmtu? ish2...

asha hana said...

ahhahaha i feel what u feel. rasa mcm suck gila kan? nak muntah hijau gli gila. hahaa

Deqla Manjew said...

owhh...guni pulut rupanya..hihi..

Amanina Mads said...

time takda mood mesti ada org hantar mesej2 mcm tu. rasa nak marah juga time tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...