Friday, 10 January 2014

Salam Jumaat



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Salam jumaat buat semua..kat sini dari pagi hujan.patut rasa best tido ni.hehe..nak angkat mata pun payah ni..ngeh..ngeh..banyak blog kawan aku tak bw lagi..huhu..pelan pelan eh..line tenet buat hal kekadang ni..rilek rilek.


Semoga sentiasa bertabah dan sabar eh..

Hujan hujan cenggini memang line..siput..hehe..


(Google image)

(^_^)






47 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

jangan lupa bw ke blog sy ye hehe salam jumaat :)

Mime MF said...

bersabarlah..hehe line inernet lembap mmg stress kdg2..heee

aTieYusof Family said...

Salam Jumaat sis..
Sabar itu INDAH! :)

MyCherita said...

salam jumaat ;-)

Cik Puan said...

salam jumaat yanna...

Affy Afiqah said...

salam jumaat yana dear :)

Asha Lya said...

salam jumaat syaz..sabar itu separuh drpd iman :)

Sally Samsaiman said...

hujan je line teruk...sama la mcm kat jalan..hujan je jammed..hahaha

ma ❥ said...

SALAM JUMAAT :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. Salam Sayyidul Ayyam. slow2 blogwalking :)

Nur Fajariah said...

salam jumaat..kat terengganu ni pun hujan ni..mendung je cuaca =)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam jumaat.. terus bersabar.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam jumaat.. terus bersabar.. :D

Nurul Farahizzati said...

saya paling xsuka bila line tenet semput masa saya nk tgk one piece.. bukak bg buffer then sy tido. hehe. salam jumaat sis :D

Kathy R'bain said...

salam jumaat sis..

Huny eda said...

salam jumaat dear..janagntdur sanat nnti mata mcm panda..hihi

paridah said...

SALAM JUMAAT YANA...REHAT2..

Ija Rased said...

salam jumaat yana

Ayue Idris said...

salam jumaat dear~ :)

Azhafizah Md Nor said...

Salam Jumaat.hujan²ni fikir tidur je..memang selalu kalau hujan line tenet semput..huhu

asha hana said...

semoga. :')

#salam jumaat bebeh :)

memmet lenggeng said...

salam Jumaat Sya..Harini hari dugaan untuk akak pulak..sedih ada, tapi takpe..life must goes on

Khai♥Rin : anies said...

SALAM JUMAAT

Am_Mir said...

Salam jumaat akak! (y)
Teruskan tersenyum taw! <3 =D

Eza Ridzwan said...

salam jumaat syaz syg..cuaca putrajaya ptg nie mendung jaaa...tapi lom hujan lagi..harap² hujan dgn lebatnya laa mlm nie..baru best tido..hahaha..

Fazleyatul Aini said...

salam jumaat =)

Mia Liana said...

salam jumaat juga ya adrianna...

Deqla Manjew said...

salam jumaat.. mesti ada gmbr hujan kan..hee.. cantik gmbr tu..

Niesa said...

salam jumaat dear... :)

Nao Mei said...

salam jumaat dik :)
slow2 dik...

Abak's Role said...

Salam jumaat...moga barakah..

plain83 said...

sabar itu separuh dari iman ;)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik..salam Jumaat...kat tmpat akak pun hujan lum berhenti...

Khir Khalid said...

Salam jumaat syaz.. sabar itu menjadikan hati kita bersih... :)

tenku butang said...

hai yana.. lama tak singgah sini.. yg teman ingat yana ni suka hujan kan.. heee

Akeyla Azmi said...

salam jumaat kak add <3333

Bbwana adienia said...

salam jumaat yana..

memang syok tidur time hujan atau lepas hujan kan..badan rasa malas dan mata tu rasa berat macam ditarik-tarik ja..hihi..

aswa leyla said...

huuu . hujan best tido . :) kat perllis susa sangt na hujan

Gee Lion said...

cik adrianna, masa akan menjawab segalanya.. sementara itu, hargai apa yang kita dah sedia ada.. <3

suka suka said...

Salam Sabtu la pulak akak ni..

Cik Mun said...

hai hai :)

Isabel Diaz said...

Dah lambat dah. Salam sabtu jewlah. Heheh.

munna said...

Cuaca kat tempat munna ni hujan je semalam tak berhenti henti... Takut pula ada banjir gelombang kedua nanti

msredcheesecake said...

Jumaat yg hujan.... Bykkan doa...

Hafiza AizZawa said...

jumaat lepas pun Fiza down sikit..tp hidup kene diteruskan... banyakkan berdoa pada Allah supaya diberikan kekuatan...

Wirda Amir said...

dulu,ada situasi yg terhadi pd diri akak,slps hujan,akak mesti nk tidur supaya akak blh luoakan dia,kdg oernah terfikir utk tidur selama2nya,betul,Allah beserta org yg sabar,sekarang situasi tu dh tkde lg

Amanina Mads said...

hujan malam2 best dpt tidur.. yeayy. cantik gambar lalang tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...