Wednesday, 8 January 2014

WW Tiada Guna Lagi - Republik



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

Lirik lagu je..ww..



Me,you and popo






Tiada guna lagi mengharapmu untuk kumiliki
Takkan ada lagi kesempatanku tuk kembali
Gemuruh cintaku segenggam maafku
Takkan mungkin bisa menggantikan salahku

Bagaimana lagi bila itu yang harus terjadi
Dengan besar hati kan ku terima semua ini
Kau buat diriku terbunuh cintamu
Apalah dayaku ini memang salahku

Oh akankah terulang kembali 
Masa masa kita yang dulu ada
Ohh ku akui memang ku salah
Tak berada di dekatmu disaat kau rindu


-memory remains-




30 comments:

norhidana miswan said...

ni lirik lg ke apa nih dik oi? sedihi lak akak baca

Muhammad Khairuddin Lim said...

sedih.....

blog-tips-kurus said...

lagu ke??

Sarah Talib said...

Sedih sgt aih...

Azhafizah Md Nor said...

Sedih pulak WW syaz ni =__='

Asha Lya said...

mesti syaz tgh dlm kesedihan nie kan

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik Yanna...jangan sedih-sedih yer...

Deqla Manjew said...

ni kalo tanya anak buah deqla mesti dia tau.. deqla x penah lak dgr lagu ni.. huhu

aTieYusof Family said...

Sedih je lirik lagu ni...
jgn sedih2 tau.. move on sis..hehe

Nurzakiah Hanum said...

sedih

Cik Puan said...

weeeeee....sedey nye.lahaiiiii

:: Mrs.Eady :: said...

ermm..

asha hana said...

yana? memory remains or memory delete? :)

Khir Khalid said...

Salam Rabu Syaz.. semoga ceria sentiasa.. :)

paridah said...

melayan perasan ya..

Hafiza AizZawa said...

layan perasaan tu... >_< ada lagi baki memori yg tertinggal tu..

Zila Zaili said...

sabarlah sya ye...usah dikenang-kenang sangat

Kathy R'bain said...

jgn sedih2...

Vee Sandi said...

heh heh ... lirik lagu yer . ok dear .

yana yani said...

saya membalas kunjungan, terima kasih follow blog saya
saya done follow sini juga =)

Diari Seorang Mama

Liza Licha said...

tak pernah lagi dengar lagu ini.. huhu.. radio pon bukak fly.fm.

Khai♥Rin : anies said...

penah dgr sekali je kot lagu ni ;-)

Puan Mell said...

pes time dengor nih.. layan jap..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

1st time akak dengar lagu nie..=D

Rai Ourkizuna said...

jangan diikutkan sangat emosi yg sedih.. buat benda benda happy okay.. take care..

Sally Samsaiman said...

awat sedih sgt ni sya..? :(

Abak's Role said...

Sedih....layan jela

Gee Lion said...

sedihnya.. ):

yg silam, lepaskanlah...

TelingaBulat said...

mcm sedih jee..xmo sedih2 yee ;)

Amanina Mads said...

kenapa lagu semua sedih.. be happy sya. semoga jumpa seseorang yg baik nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...