Wednesday, 14 May 2014

Pavlova





Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Kat sini mendung ja..semendung hatiku ini..huhu..aku demam lagi harini.setengah blog kngkawan ja dapat bw..huhu.ni gambar pavlova yang aku buat semalam untuk castemer.harap2 dia berpuas hatila.bersemangat aku duk perati ja meringue pavlova ni dalam oven.huhu..


8 inci pavlova

Ok tu ja gambar aku nak letak..hihu...jom main hujan..bagi lagi demam..








28 comments:

Norhasniza Khalid said...

waah.. sedapnya.. :)

Haryati Faizal said...

Sedapnya...terliur tgk...

dilaella Ella said...

sedapnya pavlova, moga cepat sembuh ya :)

Ren Oh. said...

marvelous! :D

Ren Oh. said...

marvelous! :D

Affy Afiqah said...

nak nak nak nak nak!!! ahahahaha

Sis Vee said...

amboi meriahnya buah ... ngences udaoh ni ...

Bbwana adienia said...

bestnya tengok pavlova yana tu..mewah dengan fresh fruit..bagus2..heheh..apapun, yana jga kesihatan ya n moga cepat sembuh.

eita said...

sedap nyer terliur benar nengok nyer

Anne Nurain said...

tak pernah rasa lagi pavlova ni.. kesian kan? haha..
amboi, dah demam pegi main hujan lagi?? ish..ish..ish..

Azhafizah Md Nor said...

wow penuh dengan buah..sedapnya!

Dieba Adieba said...

Terliur tengok pavlova ni.. yummyyy.. so sedap..

Cik Puan Rara said...

Rara baru je buat masa mothers day haritu.hikhik.

memmet lenggeng said...

wahhh...sedapnya buah-buahan tuuu..slurpp

norhidana miswan said...

penuh ngn buah2...

Nafira usof said...

buah2 atas pavlova tuh sangat mengancam~

dak-eiza said...

Salam, lama awak x update ek, ngindu akak :)
Sedap nmpk pavlova tu, ngan buah-buahan dia tu emmm yum yum.
Moga cepat sembuh yek, jgn main ujan kang lmbt baik :)

Fiza Rahman said...

Meriahnya pavlova tu. Smoga cpt sembuh.

Asha Lya said...

mcm mana ekk rasa pavlova lya tak pernah lagi mkn

Nastyna said...

meriah tak ingat kan pavlova kamu, u know what.. i tak pernah merasa pavlova lagi. sedih kan.

Sylarius Yusof said...

Time-time demam ni memang elok makan buah-buahan banyak-banyak. Macam pavlova ni pun orait jugak sebab ada banyak buah. Hehe

Nursaila Norman said...

oh no!!! nakkk.. ni yg nak kek nih T____T

Khir Khalid said...

Fuyooo.. sedap2... kecurlah Syaz.. :D

plain83 said...

waaau meriahnya buah2an pavlova dia... kalerful~ ;3

Lieya Von Jay said...

yummy :) nak sikit..

P.s best nya main ujan

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama tak buat..

Nurul said...

Sedap2... meriah ngan buah2nya... :)

Zuhaira Nasrin said...

Meghiahhnye pavlova niii. Best best best :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...