Monday, 29 June 2015

Red velvet lagi



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku cuba pelan pelan taip taip jugak dlm blog aku ni eh..tapi rasa cam tak kuaq ja entry2 aku ni kat dashboard kengkawan..huhu..ni gambaq kek red velvet yang aku buat baru baru ni..pikir nak wat deko ja berejam...huuu..sabaq ja la..hehe,,


Aku rasa macam cantik sangat da deko ni.haha..aku rasala..


Kek ni custemer dari taiping datang ambik..hehe..bersemangta betui custemer aku ni..,bagusla..hehe..lain kali mai beli lagi eh..boleh aku bagi diskaun sebab duit minyak dgn tol.hehe..

Nanti2 aku carila idea nak tulis apa eh..kut resipi ka..cerita2 cinta terkini ka..haha..okeh..slmt berpuasa semua eh...



12 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

yummy...

Rapunzel Cikilolo said...

cekelat love tu yang mahal tu...

huhuhu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik dh deko ni..sdpnya lahai nengok..huhuh

Zyra Roxx said...

Boleh request kek bentuk skull tak?

::NureeN:: said...

aduyaiii....
review blk entry2 lepas
sedap2 belaka
klau dkt bleh order nih jauh plak kita yerr

Lieya Von Jay said...

perghhhhhhh.... tergugat tali perut tgk kek nii,. dappppp ahh.. salam ramadhan sha :)

norhidana miswan said...

simple pun lawo pe... kalu deko penuh sgt pun serabut je nengok

anajingga said...

salam Ramadan Syaz, miss your entries.. erm tergoda puasa kak ana tgk kek tu nasiblah singgah malam ni haha :)

plain83 said...

salam ramadhan yanaaa~

haaa baru boleh komen kat sini, aritu ntah pasaipa gua kena block pulak, tak dapat nak access dan komen seperti biasa kat blog ni huhuh...

lawa deco kek yana tu, simple and sweet, i loike ;3

cardbymyan said...

hai

kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
ada paperbag, sticker, tag & card :)

tq tuan tanah

Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


tq :)

Puan Wawa said...

Waahhh, cantiknya kek.. Selamat berkenalan..hihi

myliferia said...

Memang cantik deco dia, kek velvet pun kiter sukeee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...