Tuesday, 2 February 2016

Cupcake cupcake



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Entry ni buh gambaq2 cupcake yang cust2 oder..kalau dulu jenuh aku try n error dkt berapa kali resipi cupcake..sekarang aku ikut satu resipi ni ja..sebab lembut dan gebu.hehe..nnti aku bagi resipi tu eh..ni tengok2 gambaq cupcake dulu..


Cupcake coklat dengan buttercteam





Deko hentam2 ja la..sama cm dlu..bhaha ^_^



Butter cupcake dgn buttercream two tone roses.



Vanilla cupcake dengan buttercream,fondant



Coklat cupcake dengan fondant..oder dari kawan tempat keje asha..

Wat cupcake aku rasa macam renyah sikit..tapi bila tengok hasil dia tu cantik..rasa cambest kejap..hehe..kalau ada follower blog ni yang duk sekitar ipoh ni..nak oder dengan aku silala add wechat aku atau wasap aku ehh..tq ^_^



5 comments:

Bbwana adienia said...

Comelnya cupcakes..wana suka bt cupcake..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya tgk..

kalau st 18 adqa hntr x?

norhidana miswan said...

comei nyer.... akak suke nengok suke mkn jgk heheheh

seraa rose said...

cantik2 ni mst sayang nak makan..:)

Angah said...

pergh..comel molek..mesti sedapkan...good job

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...