Sunday, 7 February 2016

kek kek lagi dan lagi.hehe



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

Cam biasa..aku buh gambaq kek ja  la..tengah menumpang wifi laju kat dobi sendiri ni..jadi aku menulis la kejap ^_^ ni gambaq2 kek yang aku wat aritu..oder dari dik.6 biji aku buat dalam masa seari..amik kau..bhahaha..ilang 3 kilo berat..kesana sini okk..


Ni kek aiskrim coklat.aku tiru trend terkini kononnya..hehe..menjadi la sikit..jadila..


Kek coklat dengan coklat ganache



Kek red velvet



Kek tiramisu pakai nescafe 3 in 1.hehe



Ni kek2 yang belum deko2


Ni masa deko sikit2..

Aku memang suka buat kek..tambah kalau kek da siap dan cantik..aku sangat sangat la gembira..hehe..sebab tu aku jarang tolak oder2 dari custemer. ^_^ walaupun kekadang cust oder tetba ja..aku memang wat.

Aku dapat bw berapa blog kengkawan ja ni..nanti aku pelan2 bw lagi ok ^_^  



5 comments:

Aefa Aerisya said...

perghhh.. dah la lapar.. diuji dengan gambar kek ni... >pengsan<

Khir Khalid said...

Kek2 di sini mmg menarik dan menyelerakan... best tu.

Lama tak dpt bw.. kurang berblog kebelakangan ni. Salam ukhwah & ceria selalu... :) :)

eita said...

kek yang comel nak makan pun rasa sayang sangat..

Angah said...

nak..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...