Saturday, 27 April 2013

best ke bercinta dengan suami orang?


Assalammualaikum..selamat pagi..

cam biasa..aku baru bes keja..dan cam biasa jugak lagi aku ngantuk.huhu.tapi kena memgarang dulu.ya..harini sora aku hilang.huhu.keluar serak2 basah dan kekadang kering langsung.amat menyedihkan.aku tak dapat sembang la..tak dapat gosip2.hehe..aku guna bahasa isyarat tangan je..pandai2 la korang nak paham..ni balik tadi pas basuh muka,aku terus buat air asam jawa.minum.



Cerita pasal sembang2 dengan kengkawan aku.topik yang selalu naik..pasal bercinta dengan suami orang.sebab ada la banyak jugak kengkawan aku ni kawan dengan suami orang..aku berkecuali eh...huhu..jadi bnyak la cerita2 diaorang aku dengar..kawan aku yang sorang lagi tanya kat kawan aku.."Wei..sonok ke kawan dengan suami orang?"ha..lepas tu macam2 pandangan,pendapat dan jugak kutukan keluar..hoho...gosip hangat ni..




Gambar hiasan je..

Memang banyak yang cakap tak best..sebab yang utama tu waktu bermesej dan bertelepon yang terhad..bila laki tu kat rumah memang takleh tepon la..takut isteri dia tau..lepastu sebab kedua.tak boleh keluar sesuka kat tempat awam.macam pasaraya ke,taman2 ke..kalau nak kena keluar dari kawasan yang lelaki tu tinggal.yang ketiga..tak boleh sesuka amik2 gambar pastu nak publish kat facebook..mana tau kut2 sedara mara isteri dia nampak..ha..habes la kau.huhu..tu klau yang isteri belum tau..kalau isteri dia dapat tau..ada kawan aku cakap.da tentu pecah segala rahsia pasal perempuan yng kedua ni..mestila kan.nak jaga hati bini balik.lagipun da tentu isteri dia korek semua rahsia abes abesan.huhu.haruslah yang suami tu cerita je semua.janji dia selamat.banyak lagi sebab2nya tapi nanti aku temuramah kawan aku lagi eh..tadi tak sempat.hehe..



Sorang kawan aku ni baru je habes waktu sentimental..sebab kisah percintaan hangat dia dah diketahui oleh isteri laki tu.adoi.maka..terjadi sesi balas membalas mesej antara diaorang.habes nama penuh,rumah dia.semua isteri laki tu tau.siap datang rumah lagi laki tu dengan isteri dia..tapi menda da setel la.sebab kawan aku janji tak jumpak lelaki tu.diaorng jumpk lagi.tapi jarang2 da la..pesanan banyak kengkawan aku tuk kawan aku yang sorang ni..ialah..pepandaila kau..huhu..dia pun cakap,cinta itu buta.kitaorang nasihat sikit je la.karang nasihat lebih2 karang,kitaorang  pulak yang kena marah.



Aku harap sesangat tak la aku bercinta dengan suami orang..aku takut.huhu..tapi kalau da jodoh tu..takleh nak buat apa la..tapi kalau boleh tanak la..hu..hari ni aku  amik gambar sesorang lagi jugak..takde ahli mesyuarat toilet.sebab ahli tak cukup dan ada jugak yang sibuk..aku pun turut sibuk lepas keluar dari toilet.dan takde cerita pa yang best pun masa keja tadi kecuali aku ada jumpak loyer sorang.huhu.dan polis sorang(kawan lama2 dulu).pastu ikut emy kejap tadi.hujan kat sini.nak pegi kat keta pun sempat la basah dulu..sejuk2..

Da ngantuk ni..tdo dulu.


4 comments:

Kakzakie said...

Islam membenarkan poligami tapi kena faham syarat dan landasan yg benar. Cari jalan terbaik utk tak membuat org lain menangis. Sebaiknya kalau semua pihak membenarkan tak salah. TAPI sebaiknya kalau ada yg terluka baik lupakan saja...

adrianna syaz said...

Betui sgt tu kak Zie...:)

Mimie Najib said...

kalau pndapat saya la, minta dijauhkan la semua ni..kalau kena kat kita sndiri pun msti rasa perit kan, apatah lagi wife orng tu...

Deqla Manjew said...

ish..mintak simpang... elakkan la perkara mcm ni..kita sama2 pompuan kan..tentu faham perasaan bila dicurangi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...