Monday, 17 June 2013

bride to be..hee


Assalammualaikum,selamat pagi..

Hee..lama senyap blog ni..huhu..sibuk sesangat..keja lagi.tiap2 ari balik lewat.letih wuu..aku sekarang tengah sibuk blogwalking lat blog2 bride to be...hehe..yaya..aku mau kawen la..in shaa Allah..hujung tahun ni.kami tak bincang apa lagi pun dgn family dia.kiranya da separuh siap ti,baru kami buat pembentangan kat family dia..family aku pulak,ok ja.

kami dah setuju untuk colour theme kami...hehe..tu pun jenuh aku google..tengok warna yang sesuai."org tak payah susah payah.org pakai ja baju istiadat ja nanti.cyg cari ja la nk buat kaler apa pun"..(dia bagitau aku dengan muka selamba dia..)ceh...jadi aku pun terminat dengan warna cenggini..jeng jeng..



Gambar dari google.hee 


Ni aku da cari kawan yang bukak butik pengntin haritu..ingat nak sewa dekat dia.kut2 dapat member price..da dai pulak tutup perniagaan sementara sebab nak bersalin..wuu..jadi sekarang ni aku tak tau nak cari kat mana sewa pelamin yang harga okey2..aku budget okey..tanak la da pas kenduri kawen ti aku dengan dia makan nasik dengan telur goreng ja.huhu..

Pasni.aku nak blogwalking kat blog2 bride to be lagi nak tengok2 idea yang boleh diikuti..ceh..ayat..hoho.sebab sekarang semua nak fikir sampai sakit2 kepala aku ni..dia?emm..biasaa..dia rilek ja.semua ikut suka aku.cuma hujung bulan ni dia ajak pegi pameran untuk pengantin kat dataran pahlawan.he..best best.

7 comments:

Cik Eka said...

hihihi
hai . awak bape hari bulan

eka 13-14/12/2013..

eka pun sama, mula2 frust sebab kawan eka bersalin. tak dpt nak tempah pelamin kat dia...

hainom OKje said...

Wahhh mesti seronokkan nak kawen....tak sabar ler tu hehe

adrianna syaz said...

He..eka..lebih kurang sama la kita..eka wat kat mana?sya kat area bercham..klu ari tu x sama,jemputla dtg nnti.hehe..ingat nak buat pelamin diy je la cmni eka..jimat kos..hehe

adrianna syaz said...

Hehehe..seronok sgt okje..klu leh nak kawen cepat2..sbb nak melawa..ngee..hehe

Cik Eka said...

hehehehe yeke.. eka kat slim river jer.. dekat,hehehe

Mimie Najib said...

duk bercham? bercham kat mana tu? kta duk kat BBP je.. kalau nak save bajet pergi kat butik b&r ke apa ntah yang dekat ngan jj tu..

Deqla Manjew said...

memula baca entri awk yg rajin buat biskut, rajin memasak ni kan ingtkan awk dah kawen tau dear.. haha.. bagusnya bujang2 lagi dah rajin.. untung la bakal suami.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...