Tuesday, 9 July 2013

Apam kertas ladybird dan lebah



Assalammualaikum..selamat pagi..

Lihat tajuk..hehe..ya..ini apam kertas ya..tidak boleh dimakan eh..


Seperti apam sebenar kan..?cuma leper leper je..


Buat bulat dengan gelas.ni je yang ada..huhu..


Kemudian,lukis lukis 


Kemudian,kaler kaler dengan waterkaler.

Sebenarnya..aku ada menda nak buat dengan apam kertas ni..nanti aku ceta eh..nak bw blog kengkawan dulu.





41 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

waaa nak buat apa ngan apam kertas tu hehe

Norhasniza Khalid said...

cutenya..

Farah Waheda Wahid said...

comel...ladybird always cute... *_^

Kesuma Angsana said...

hehehe cute tu ! selamat menjalani ibadah puasa yer & Mudah2an amalan & ibadat kita diterima Allah swt hendaknyer

adrianna syaz said...

Haa..ni nak buat sesuatu yg berseni ni faezah..hoho..:D

adrianna syaz said...

Hehe..betul tu farah :D

adrianna syaz said...

Like me..hehehe :D

adrianna syaz said...

Hehe..slam ramadhan untuk KA jugak ya :D

lelamaisara said...

kiut..memula pon sya ingatkan apam...:)

Kakzakie said...

La.. kakak pun ingatkan betul apam hihi..
Nak gantung dgn benang buat kreativiti apalah agaknya.

ps: terima kasih follow kakak. dah follow juga yg ke 91 tu kakaklah:)

Hafiza AizZawa said...

kiut nyer.. time kasih atas kunjungan.. fiza follow sini.

Addasyuhadadisini said...

rajinnya buat semua tu..salam kenal..adda follow sini.. :)

siti alfakhishah aman said...

mane apam nye?

~MommyAida~ said...

wahh creative nyaa..boleh jadikan hiasan kat dinding jugak.. **Thanks folo mine..will folo u back dear..

Remy hazza said...

he3... camner lukis remy tu...oh kumbang.......comel....

Mizz Aiza said...

tapi serius nampak sedap la.. hihi.. akak kalau bab melukis ni memang fail.. tangan keras macam kayu..

Zee Suhaini said...

salam kenal..singgah sini jugak dan follow sekali.. ;p

dak-eiza said...

wahhh kreatip nye dia..suke seni ek
saya suke gak..tp x geti lukih, pengkau kakaka
salam kenal, tq ikut blog saya
saya ikut dia jugak

Mila@Rimbun said...

Salam kenal.. thanks follow me, i follow uuu

Cik Mun said...

nak buat ni..hehehe

adrianna syaz said...

Hehehe..oo..remupy si kumbang eh..:D

Nao Mei said...

wah cantiknya...hihi....memang jiwa seni lah dik :)

adrianna syaz said...

Hehe..ni adaptari dari apam je lela :D

adrianna syaz said...

Hehe..akak..apam kertas..ni kreatif sbb jimat akak..huhu

Sama2 kasih akak..ngee..hehe :D

adrianna syaz said...

Hehe..sama2 fiza..tima kasih sdi snggah kesini :D

adrianna syaz said...

Ni tgh ada angin rajin ni adda..tima kasih sdi folo :D

adrianna syaz said...

Hehe..siti..ni adaptasi dari apam je..ni apam kertas..hehe :D

adrianna syaz said...

Tima kasih mommyaida sdi singgah dan folo blog saya :D

adrianna syaz said...

Akak..jgn mkn la..apam kertas je ni.hehe..

Takpe..msti akak terer memasak kan? :D

adrianna syaz said...

Tima kasih zee..sdi snggah dan folo balik :D

adrianna syaz said...

Hehe..sama2..tima kasih sdi blog saya balik :D

adrianna syaz said...

Tima kasih mila :D

adrianna syaz said...

Sila cik mun.buat jgn x buat.hohoho :D

adrianna syaz said...

Blehla cik akak..feeling2 pelukis sekejap..hehe :D

Ms Haslina said...

as salam adrianna,

tq atas salam singgah ke blog saya.

adrianna syaz said...

Wsalam ms haslina..tima kasih sbb jadi follower yang ke 100..tq tq.. :D

hainom OKje said...

Dah tau nak buat apa! Hehe.... Kreatif mmg kreatif!

norhidana miswan said...

comei2 akak nengok ladybird kertas tu dik... geram tul

Deqla Manjew said...

comel la..naseb baik bkn utk dimkn.. sbb kalo bole mkn pun syg nk mkn! =)

Sya Mimie said...

comel sangat la hai ladybug tu..hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, saya teringin nak buat kuih2 yang comel ni. heheheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...