Tuesday, 9 July 2013

Banner ke bunting?



Assalammualaikum..selamat malam..

Jeng jeng..hehe..sebenarnya nila yang aku nk buat dengan apam kertas aku tu..disebabkn last minit baru aku dapat tapar bazar ramadhan tu..aku takde la order nak buat banner atau bunting bagai..tetiba je dapat tapak niaga pun.(.lagipun aku tak tau nak buat banner kat mana kat area2 aku ni..)


Hasil kerastangan yang tekun aku buat tadi..

Jadi..aku gunakan kepakaran aku.pakar la sangat..huhuhu.dan guna je apa yang ada dalam rumah ni untuk buat menda ni..huruf huruf tu aku gunting satu satu..pastu kaler dengan waterkaler..dan kemudian aku tampal kat kertas lukisan..amik kau..hehe..ni karang baru aku touch up sikit bagi lawa lagi..huhu

Nak tanya pandangan kengkawan..ok ke kalau juai apa yang tertulis kat atas tu dekat bazar ramadhan?tolong bagi pendapat eh..tima kasih tima kasih..





24 comments:

hainom OKje said...

Sedap ke puasa puasa makan gitu AS? Budak budak suka kot!

Nao Mei said...

kreatif betol anak dara cik akak yang seorang nie...hihi

ahmad said...

blh jer awk tp arga kena berpatutan and kalo blh beri testing sample la sikit bg mereka yg berminat la.. nie mesti lbh laku lg time2 nk raya yer.. dkt mana bazar?? nk gak satu.. hahaha

Cik Mun said...

pastikan harga xmelampau la..hehehe..hias cantik2 mesti ramai yang terliur nnti..heeeee

Adhie Sunan Saifuddin said...

meniaga kat bazaar yer.. kalau saya coklat moist tu saya borong g bazaar ramadan

amzar adis said...
This comment has been removed by the author.
amzar adis said...

Hehe....wah hebatnya...

adrianna syaz said...

Tu la sya cdang mmg nak letak hrga yg mmpu bli la..tak bape mahal kan..sampel tu mmg sya nak bagi nanti..hehe..awak mau jugak ke?ha..bleh je ahmad..mai dkt bazar kat mlaka :D

adrianna syaz said...

Ok dak org wat cenggini?

adrianna syaz said...

Ye..sya meniaga kat bazar adhie..kn mmg slalu org jual kek ni kat sana :D

adrianna syaz said...

Harga mesti murah2 je cik mun..hiasan tu kita letak buh stoberi eh..hoho :D

adrianna syaz said...

Blehla sikit2 cik akak..jimat2 kos..hehe

adrianna syaz said...

Buat pencuci mulut ok kut KA..tgh duk pikir2 ni.,huhu

amzar adis said...

Hebat cik syaz...

adrianna syaz said...

Hohoho..byk memain eh..bluek :p

jaakechik said...

kat bazar ramadhan ni jual lah apa pun konfem laku... sbb sume org akan terliur tgk apa2 makanan... hihihi... selamat berbisnes ya! selamat berpuasa gak daari jaa. :)

adrianna syaz said...

In shaa allah jaa..sya pun ni bru first time nak berniaga ni..tu rasa tak berapa confident tu..huuu..

Tima kasih jaa :DR

norhidana miswan said...

ooooo ni lah hasil nyer yek... cantik n kretip dik... cube tambah puding karamel ke, puding jagung, ke puding triffle.... lg banyak pilihan...

dak-eiza said...

ok jugak tu, esp kek cekelat yum yum
oooo org melaka yek, bazar kt mane?
blk melaka nt kite terjah booth awak
:)

Myra Jay said...

Ok jugak, nampak meriah, ceria, dan menarik perhatian :)

Deqla Manjew said...

comel.. kreatif la tu... teruja pulak tgk..;)

Sya Mimie said...

kreatifnya..

boleh aje..yang pnting ianya halal kan..lagipun kadang2 tekak orang berpuasa ni nak bnda2 camtu..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bunting cantik :)

QasehnyaRania said...

niaga kat mana dik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...