Thursday, 4 July 2013

wuu..mana aci..



Assalammualaikum..selamat pagi..

Semalam en A aku beli samsung note 2 8.0 inch..siap nyorok2 bagai.ngegada..macam la aku tak tau dia buat nyorok dalam keta.dia cakap kat aku dia beli buku nota je..ceh..memang dia dah cakap dari bulan lepas da nak beli tepon apa ke baru,ganti tepon dia yang dah teruk sangat dah tu.nak taip mesej pun susah..asyik baling ke dinding je..mana tak rosaknya..huhu.walaupun dia sebenarnya teruja dengan note dia tu,tapi dia sedaya upaya menyembunyikan rasa teruja tu dari aku..hahaha..takut aku marah ke?lawak la dia ni.. 


gambar dari google..
(dia punya note dia da bawak lari awal2 lagi dah..hahaha(takut aku amik la tu)

Sesaja je aku kacau dia.aku cakap "cyg,jom tukaq.cyg mik tab ni.org mik note tu..boleh ka?".dia balas "janganla..orang yang hensem macam orang ni kena pakai note cenggini"erk...hensem ke?perasaan sungguh la dia ni..

Sebab tak dapat tukar tab ni dengan note dia..sob..sob..sob..huhu..aku mintak dia belanja kek buah satu..jadila..kenyang jugak perut..



kek pun dah lenyek..huhu..

Pesanan tuk en A..ooo..dekut eh...takpe2..dan satu lagi..jangan buang kotak    note tu tau..nanti kita ikat reben lawa2 letak atas dulang
hantaran..(letak kotak kosong je..lakonan semata mata..hahaha).recycle2..jimat kos tau..hehehe







21 comments:

Deqla Manjew said...

hye dear.. thanks sudi join mini segmen tu.. maaf ye sbb baru je terjah sini dan follow.. bkn sengaja tau..tp sbb seblm ni akk x dpt nk masok blog awk bila klik kat nama je.. akk dah try byk kali.. untung jugak buat mini segmen, dpt la link blog awk ni dear.. hihi..sbb tu kat atas kotak komen blog akk, akk ada suruh sape2 yg baru pertama kali komen tinggalkan link blog supaya sng akk terjah smula.. tp xpe, skng dah bole masok..hihi..owh ye good luck ye!

adrianna syaz said...

Hi akk..welkam..tima kasih sudi singgah sini..hehe..ok xpe akk..

Tima kasih eh akk..:D

wantie said...

fuyoo.... sape tak cayaq ngan note 8.0

adrianna syaz said...

Tu la akk..sya pun mau satu.huhu

Mimie Najib said...

xdapat sekarang xpe..nanti dah kawin your future hsbnd mengalah jgk..hehehe

adrianna syaz said...

Tima kasih sudi singgah mimie..

Harap2 camtu la..hehe..nak ckp kat dia..serahkan semua yang kau ada..hahaha :D

siti alfakhishah aman said...

keh3.. bab letak kotak o atas hantaran tu kelakar..

aTieYusof Family said...

hehehe... kotak buat hantaran pun Ok..hehe..saja bagi suspen kt org2..:)

Mimie Najib said...

sama2.. =)
waa..tu dah macam peras ugut tu..hehehe

adrianna syaz said...

Hehe..peras ugut dgn nada mnja la mimie..ngee..hehe

el said...

xpe t kawin suh dia belikan note 3 hehehe
apadahal kan kan kan

adrianna syaz said...

Hehe..jimat tu siti..bkn org tau kotak kosong tu..heh heh :D

adrianna syaz said...

Betui tu atie..org tak tau da pkai berbulan2 yg lepas da..haha :D

adrianna syaz said...

Hahaha...ha..amik kau..betui2 tu el..alang2 eh..mntak yg lagi canggih dr dia pnya note tu..hee :D

Mimie Najib said...

waaa..kalau gitu tergoda habis laaa cik abgnya..hehehe

adrianna syaz said...

Hahaha...mesti pnyala mimie..hehe.. :D

Remy hazza said...

ha3,,idea note ikat red=ben tu ada kawan remy pakai...letak sikit batu dlm kotak tu...bukan ada org bukak pun....he3

adrianna syaz said...

Hahaha..good idea remy..ltak btu dlm kotak kasi berat eh..haha..nmpk mcm mahal je konon hantarannya..hehe :D

Hatimi Tahirruddin said...

hehe bagus tu idea buat hantaran...dapat jimat duit...

adrianna syaz said...

Ha..tu mesti hatimi..jimat2..hehe :D

Mimie Najib said...

bagus2...teruskan misi tersebut ye..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...