Saturday, 31 August 2013

Blog sudah cantik..dan selamat hari jadi tuk diri sendiri...



Assalammualaikum..selamat malam...

Oo..aku sonok2 sikit...sebab blog aku dah ok...dan bertambah lawa....haha..best2..lama jugak tak eloknya..tensen aku..sampai nak buat post baru pun aku malas...mana tak nya..layout aku berterabur gila...dah la aku ni pandai sangat nak edit2 blog bagai..wuuu..nasib baik ada kak rose..blog cik rose cute .kak rose tolong watkan aku punya blog...cecantik...hehe..luv u akak hehe..dan terima kasih bebanyak kak rose sudi membantu saya..amat terharu tahu..wuu..





Ni jugak rasa macam hadiah tuk aku..ya..arijadi aku harini ..selamat arijadi tuk diri aku sendiri..dah tua aku ni..hoho....sedar diri ok...huuu

Tapi.tak best jugak pun..sebab ada orang cari pasal dengan aku.tensen betui...dah balik dari sabah tu..datang la jumpak aku dulu..ni tak sibuk sangat nak balik buat keja..pelik la..sok cuti la..keja apa..memang nak cari pasal..tensen..aaaaaaa...nmpak sangat aku sorang ja yang rindu kat dia...wuuu.takpa..takpa..bersabar ja la...



Dan selamat harijadi jugak tuk adik kembar aku..dengan ucapan..semoga sentiasa sihat dan bahagia..adik aku nanti dah nak kena posting ke sandakan..suami dia la..lama pulak tu peginya..5 tahun paling sikit..wuuu..aku takdak la gng nak berjimba jimba nanti..wuuu..jadi sok aku ingat nak buatkan kek carrot kegemaran dia...

Aku nak belek2 resipi dulu..untuk semua..selamat hari merdeka yang ke 56 eh..



8 comments:

Norhasniza Khalid said...

wahh.. memang cantik lah.... comel je.. hihi

Nao Mei said...

wah cantik nya dik...hihi...cik akak pun nak tempah juga lah..hahaha

Che Rosliza Che Mat said...

SELAMAT hARI jADI DIK...SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI...

Nur Azwa Edora said...

blog awak nampak cntik dan kemas.. hehehe :D

Kathy Rbain said...

memang cantik sangat sis...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah cantik dan kemas blog adik..
hari lahir adik, semoga dipanjangkan usia dan dirahmati oleh Allah selalu..
adik ada adik-beradik kembar ya?

Sya Mimie said...

blog ni sekarang nampak lebih cantik & kemas.. :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

blogwalking...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...