Thursday, 22 August 2013

blog bermasalah..ada sesapa boleh tolong tak..huhu



Assalammualaikum..selamat petang...

Sangat tensen...maaf tak blogwalking kawan2...blog aku bermasalah..layout semua berterabur..aku pun tak tau pasai apa..wuuu..nak tukar pun tak boleh......

Sangat2 harap ada kawan yang boleh membantu aku...tengok keadaan blog sekarang membuatkan aku takdak mood nak berblogging...adoiiii...

Harap ada kawan2 yang sudi bantu...


20 comments:

Fiza Rahman said...

Laaa...siannya. Tak blh nak tolong lah sis. Sbb tak mahir dgn HTML kod ni. Harap2 ada member lain yg blh tolong.

Cik Mun said...

nak mun tolong ke??

Norhasniza Khalid said...

alahai... mama pun tak boleh nak membantu.. mama pun tak reti, blog mama pun orang yang buat..

Kathy Rbain said...

macam ne tu sis..?kena tukar template gaknyer...

adrianna syaz said...

Huuu..sgt sedih fiza..berterabur bes blog ni...wuuu

adrianna syaz said...

Mun..boleh tlg ke?huu..tlgla mun...cmna pun xpa..jnji blog ni ok blik...

adrianna syaz said...

He..xpe mama..sya pun rasa mcm nk cri org yg leh tlg buatkn tmplat blog ni da..huhuhu

adrianna syaz said...

Da tkar byk kali da kathy..tp layout dia..ttp mcm tu...huhuhu

Cik Mun said...

bole2..mun bole cuba kot..

Deqla Manjew said...

maksud adriana smua jadi ke bawah ke? xpe.. nnti ok la tu.. kan ada yg sudi membantu tu.. hrp2 smuanya ok lps ni k.

Sya Mimie said...

before ni pernah lagi dkat blog contest..sy biarkan je..sebab masalah teknikal..last2 dia baik sendiri.. cuma serabut skit la bila tgk nya..

Puan Kutu said...

tukar template terus la sng sikit.hehe pepandai je sy

adrianna syaz said...

Cmna mun?nak contact mun cmna ni?

adrianna syaz said...

Dah try tkaq puan kutu...x berjaya..huhu

adrianna syaz said...

Mimie..mmg amat2 serabut..adoi..tensen tgknya..

adrianna syaz said...

Ah ah deqla...semua widget2 duk dekat bawah..tkar template pun x jd apa2..huhu

Yumida Huda said...

moga dpt selesaikan masalah...
yumida bab edit blog agak kurang...hehe

Che Rosliza Che Mat said...

boleh akak tolong....nanti inbox akak ya...biar akak tgk...

Masha Meisters said...

moga cepat selesai...masha pun tak berapa nak pandai sgt dear

Muhammad Khairuddin Lim said...

blogwalking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...