Monday, 19 August 2013

Segmen:Follow & Bloghopping Bubblynotes.com#2


Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

17 comments:

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Selamat Bersegmen...
Akak dr segmen yg sama
Selamat Hari Raya...

adrianna syaz said...

Tima kasih kak :)

hainom OKje said...

Gud luck ....

Cik Puan Rara said...

good luck syg!

izan mama mia said...

slmt bsegmen

Deqla Manjew said...

selmt bersegmen... good luck ... =)

wantie said...

good luck.

Farah Waheda Wahid said...

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Read more: http://www.mialiana.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html#ixzz2cTvplaVu

Anis Farhana said...

Hai. selamat malam. singgah dari segmen yang sama :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Tsania Shukri said...

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

pha is said...

follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
#131

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Hafiza AizZawa said...

dr segmen sm.. dah folo sini.. sudi2 folo fiza yer..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah dari segmen yang sama, baru hari nie berkesempatan nak bw.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Jie Susanos said...

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Muhammad Khairuddin Lim said...

baca entri lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...