Sunday, 1 September 2013

Begitu jualah



Assalammualaikum..selamat petang..

Aku da remove b2b aku...aku bukan b2b da.takde jodoh...terima je semuanya dengan redha..mungkin aku bukan terbaik untuk dia...aku harap dia dapat jumpa orng yang sesuai dengn dia..aku kena susun balik plan2 aku pasni...aku nak keje je...pastu ada masa terluang tu masak2 dan makan..bagi sibuk2..takde la aku nak pikir masalah je..


Tima kasih tuk kawan aku yang selalu setia dengar aku meluahkan perasaan kat dia...aku tau dia boring dengar aku cerita..tapi dia tetap dengar dengn penuh perasaan.huhuhu..sori2..fmj...memang kawan yang baik...tima kasih2...

Aku tak larat nak layan jiwang da..lebih baik aku pegi masak..





12 comments:

SFaezah said...

sabar yer sis..
ape yg Allah tetapkan itu yg terbaik.
semoga jumpa yg lebih baik. :)


jom join my 1st GA!
http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

Puan Kutu said...

yakinlah pada jodoh.Insyaallah ada yg lebih baik

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sabar adik.. pasti ada hikmahnya.. semoga Allah memberikan pengganti yang lebih baik dari dia..

Cik Mun said...

sabar ye..mungkin ada hikmahnye..

norhidana miswan said...

sbr ye dik... semua yg Allah rancang utk kita msti ada hikmahnya.... tak pyh fkr sgt enjoy life nih...

Nao Mei said...

sabar ye sayang

Kesuma Angsana said...

sabar byk2 yer

Deqla Manjew said...

kuatkan semangat k.. dan jgn pernah give up.. yelah baik masak.. dpt mkn sedap2 ye x..hihi..

wantie said...

sabar ye. Pasti ada yang lebih baik. Selalunya yang terbaik tu datangnya lambat

Rai Ourkizuna said...

Allah always have a better plan for your dear.. Sabar okay.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. sheila harap awak banyak bersabar ye. mungkin jodoh lebih baik awak akan muncul kemudian hari :)

Sya Mimie said...

terkejut baca entry ni.. apa2 pun..sabar ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...