Thursday, 19 September 2013

cerita semalam



Assalammualaikum..selamat petang..

Aku baru balik dari kl pukul 7 pagi tadi.wuuu ngantuknya...semalam pegi pusing2 kat kl..lepak2 dekat klcc dengan adik,kak ipar aku..saja sembang sembang..sebab adik aku dah nak gerak pegi sanadakan hari ni..sedih ok..dia ikut suami dia yang kena bertukar ke sana.boring la aku nanti..takde kawan nak ajak pegi shopping2 dan juga sesi meluahkan perasaan...wuuuuuu...


Kekanak riben yang seronok lompat2 semalam..

Yang gaya macam kpop tu anak adik aku...hu..pas ni 5 tahun la baru dapat tengok muka dia..(rindula makcik kat pempem nanti..)huhu.dala makcik dia takut nak naik kapal terbang..huhuhu..kalau tak boleh jugk melawat kat sandakan nun...

Kepada adik aku..selamat bergembira di sandakan..jangan lupa ambik gambar bebanyak letak kat fb ok...jangan lupa jugak pegi sepilok.hehe dan juga pulau sipadan yang dah lama diidam idam kan nak pegi tu...kalau nak kami semua ke sabah..sila taja tiket penerbangan eh..hahaha.

^_^



10 comments:

norhidana miswan said...

alah dlm masa 5thn tu takkan tak balik kg time raya kan... jgn sedih2 yek

Angah said...

kl - sandakan tak jauh....adik angah pun mengajar kat sana, setahun 5-6 kali balik

Mawardi Yunus said...

:) datang sini.

Nao Mei said...

hihi...cik akak tumpang sekali...rindu nak gi sabah balik :)

S. Faezah said...

comel anak buah awak.pndai posing..hihi

Deqla Manjew said...

comeinye..mcm model... ;)

aTieYusof Family said...

Sy di LD..ke sandakan dlm 3 jam..
InsyaAllah boleh balik sllu tu..:)

hainom OKje said...

Mmg tak bestkan kalau kena tinggal dengan geng peneman hehe... tak pe tunghu je penaja menaja tiket hehe

lelamaisara said...

comilnye la anak buah awak tu pandai betui berposing...:) pas ni rindu la kat die ek...

ALoNa CintamaniszLite said...

dalam jarak 5 tahun tu..mesti dorang akan balik semenanjung jugak, kan..hihi.
Mujur ler bukan hang no yg kena pi sandakan. Kalo idak camno nak naik kapal terbang, hihi..
Cer try sekali...mesti ok punya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...