Monday, 30 September 2013

Summerscent & Meteor garden



Assalammualaikum..selamat petang..

Pertama tama sekali aku nak ucapkan terima kasih kepada kak cik rose cute kerana sudi mengedit blog aku untuk kedua kalinya...tima kasih akak..tersangat terharu sebab akak rose sudi edit blog aku sampai cantik cenggini..maaf tau akak sebab saya banyak songeh..hehe..

cuaca mendung mendung ni dan memandangkan aku takde aktiviti untuk dilakukan maka aku hanya melayan dvd..dvd yang berkurun ceritanya..maaf la..aku ni bukan orang yang up to date sangat..hehe..



Google image


Nila ceritanya..hehe..cerita lama dah ni..summerscent dengan meteor garden

Cerita ni masa zaman zaman aku muda remaja lagi ni.hehe..suka je tengok cerita camni..tapi tengok jugak cerita apa..tapi memang cerita 2 ni sangat sangat aku suka.adakah kerana heronya kacak kacak?haha..salah satu sebab tu..ngee..

Aku tak reti sangat nak review2 cerita ni..tapi kalau ada kengkawan yang ada sama terminat dengan aku,silala kongsikan kepada aku..yang mana satu hero yang paling anda minati dalam kumpulan f4 tu.hehe..





19 comments:

Deqla Manjew said...

x penah tgk pun..hihi.. owhh kak rose yg editkan ye.. patot la.. ;)

adrianna syaz said...

@Deqla Manjew

Ah ah deqla..klu sya x reti la nk edit blog ni..hehe

Khir Khalid said...

Selalu dngr ttg cerita & tajuk tu, tp mmg x pernah berpeluang utk menonton..

lia said...

tgk muka f4 tu da sengih sorg2... meteor garden da berulang tgk, x jemu-jemu... plng suka kat ah-shi... aigooooo miss him ekekkekeee

nadia rashid said...

pernah tersuka jugak cite2 korea ni...itu zaman remaja belia hihihi..sekarang nak tengok drama 5 minit pun tak dapat...hukhuk

Cik Mun said...

mun rasa mun xpernah tgk kot cite ni..hehe

adrianna syaz said...

@Khir khalid

Cerita cmni sllu org suka tgk sebb hero dia ni khir..hehe

adrianna syaz said...

@Lia

Hehe..wah..ada geng la..sama2 la sengih2 tgk muka hero2 ni..yg pling diminati lei..sbb gaya dia cool..a shi comey..haha

adrianna syaz said...

@nadia rashid

Ni pun sya tgk masa zaman muda2 dulu.skrg mmg kna crik2 msa sbb sbuk..he..:-)

adrianna syaz said...

@Cik mun

Best cik mun ceta ni..sbb hero kacak2..hehe

Yumida Huda said...

aaaaaaaaaa...meteor garden
lama x tengok jerry
Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
Giveaway Butik Comel Collection

the malay male said...

cantik template, grey....

adrianna syaz said...

@Yumida huda

Jerry si rambut nanas hehe..sya join2.. :D

adrianna syaz said...

@the malay male

Tima kasih :D

eita said...

tak pernah tengok plok cite ni..

adrianna syaz said...

@eita

Ni ceta lama..thn 2001 tak silap..ada gayang kat tv3..mmg xpnh miss..best ceta ni eita :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak rasa maca pernah dengar tajuk cerita ni dah lama dulu.. tapi akak tak pernah tengok..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak rasa macam pernah dengar tajuk cerita ni tapi dah lama.. akak tak pernah tengok..

Hafiza AizZawa said...

F4 dan cite summer scent.. fiza mmg minat sgt sume2 nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...