Friday, 11 October 2013

Giveaway From Korea By Misya


Assalammualaikum..selamat petang..

Mari join giveaway beramai2..hehe



Klik link untuk join

Yang saya suka tentang korea ialah pemandangan2 dan tempat yang cantik yang selalu saya tengok dalam drama2 korea.seperti tempat2 dalam drama korea summerscent dan jugak winter sonata.bestnya kalau dapat kesana jenjalan nanti..kumpul duit pelan pelan dulu.hehe..

Tag









21 comments:

Lieya Von Jay said...

hai dear, tq tag haha, skrg ni tgh mengarang ni sbb sally pon taq kak jugak. huhu

Sya Mimie said...

semoga berjaya syaz :)

S. Faezah said...

gud luck awak!
sy nak join gak la..hihihi

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Thanks for joining dear.. Nice entry!:) Jom jenjalan ke blog peserta lain... http://www.aimisyahirah.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-korea-by.html

Sally Samsaiman said...

haha..kita tag org yg sama la pulak :P

Ummi Hanie said...

salam ziarah kembali...

ada giveaway ye.. apakah gerangan hadiahnya? nnti terjah...

Nadya Dyana said...

all the best:)

Khai♥Rin : anies said...

gud luck!

asha hana said...

wahhh gd luck ea. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya.. :D

Zawiah said...

good luck . mcm best jer gift drp korea ...

Cik Mun said...

goodluck :)

hainom OKje said...

Gud luck Adriana

Nursyabilla Murad said...

Assalam babe.. datang dari contest yang sama hehe.. done FOLLOW u b.. mehla singgah jap

http://www.dhiyaafraabella.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Giveaway From Korea By Misya
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

ayut said...

eh?tak dpt pergi korea...dpt hadiah pon blh..hihihi..gud luck dear :)

Deqla Manjew said...

wahh menarik ye GA dari korea.. mmg byk tmpt menarik kat sana..good luck k..

Atish Hashim said...

Blogwalking here ~
From the same segment, done follow u..mind to follow Atish back okay :3

http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

Leeza Eelza said...

Salam perkenalan.. good luck Adriana.. sis dah follow tau.. tq follow blog sis:)

Aisha Fauzi said...

Salam. Singgah sini untuk support awak dari segmen yang sama.Goodluck ^^

Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg awesome ! :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

Misya (Aimi Syahirah) said...

Salam.. Pemenang telah diumumkan!!! Jom tengok siapa yang terpilih...:) Tahniah!!! Anda pemenang GA ini!!! http://www.aimisyahirah.com/2013/11/senarai-pemenang-giveaway-korea-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...