Monday, 25 November 2013

Bookmark Dari Kak Kathy Dan Buku Kek Baru



Assalammualaikum..selamat petang..

(Selamat dapat gaji untuk kakitangan kerajaan eh..hehe)


semalam aku pegi rumah kakak aku kat ipoh..baru dapat ambik semua surat surat yang sampai.dan baru la dapat surat dari akak kathy diari resipi..dapat bookmark ok..terima kasih kak kathy ^_^



First time dapat sesuatu dari kawan blog.haha..gembira gembira

Aku jenjalan kat ipoh parade semalam.sudah lain..hehe..lama jugak kut tak balik ipoh.ingat nak beli2 baju..tapi masuk je kedai buku,terus aku beli buku ni..huhu..


Buku kek..haha

Nanti2 baru bw..aku nak buat kek hari jadi.ok...











37 comments:

Kesuma Angsana said...

kalau dah minat tu yer ... done nuffnang juga !

Nurzakiah Hanum said...

minat kan

Asha Lya said...

pas ni makin tere la buat kek kan hihi

mama_ka0ri said...

hoho...pasni amik order kek la ek..

Affy Afiqah said...

ok laa tu beli buku kek, selalu baking pun kan, bole jadikan panduan buku tu ;)

aTieYusof Family said...

Best bila dpt hadiah dr kwn2 blogger ni kan?.. buku cake jg yg jadi pilihan..:)

Aefa Aerisya said...

kek hari jadi aefa kan kan.. yippieee :D

Fazleyatul Aini said...

woih makin rajin la ko buat kek pasni hehe

Nafira usof said...

lepas nih makin teror lah mendeko kek~ makin semangatlah nak buat kek kan~ untung2 akak boleh rasa sikit.. hehehe

Puan Kutu said...

kalau dh minat,lain yg dihajat,lain yg dibeli

Puan Kutu said...

kalau dh minat,lain yg dihajat,lain yg dibeli

Sarah Talib said...

hebat ni...nnt boleh buka kedai kek..

Cik Puan said...

hamboi...dah ade buku resepi kek.....

Montana said...

woww...bila nak bleh rasa kek ni

adrianna syaz said...

Betl tu KA.trima ksih :)

adrianna syaz said...

Sgt minat.hehe

adrianna syaz said...

Bleh la sikit2 lya :)

Azhafizah Md Nor said...

bestnye dari hadiah dari blogger.wahh dah ada buku resepi lagi rancaklah di dapur adriana ni.

~MommyAqilMedina~ said...

wahh buku tu boleh jadi inspiration tu..mesti banyak idea kat dalam tu kan..sya teruskan bagi resepi ye nanti..hihh

Rapunzel Cikilolo said...

menarik tu...

buku tu...

Liza Licha said...

seronoknya ada masa nk cuba resepi baru.. huhu.. ni pun asyk xsmpat je.

Khai♥Rin : anies said...

bertambah semangat la yek nk buat kek nnt

Puteri Purnama said...

Assalammualaikum dik.
ala firsttime dapat hadiah dari sahabat blog mesti seronok kan.
Adriana emailkan alamat kat akak, nanti akak kongsikan sesuatu yg.mungkin berguna sebagai kenangan.Email akak ada kat paparan blog akak k.

Leyla said...

konpem nanti bertambah2 resepi kek lam blog akak . kongsi2 la resepi . heheh .

eira eixora said...

saya kagum ngan org pandai baking ni. sebab saya buat tak pernah menjadi

Nastyna said...

Then I am expecting more and more nice cakes coming up here, tak dapat rasa, dapat cuci mata pun jadi lah :) have fun cake-ing.

Vee Lea said...

Haha ure like my sis, masuk kedai buku confirm cari recipe book :D

Vee Zawiah said...

jgn lupa share kat entry yer ...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah dapat hadiah bookmark.. wah, semakin bertambah ilmu mengenai kek selepas ini ya.. :D

Invisible Me said...

Wahh. Boleh decorate banyak lagilah nanti. Hehe

nadia rashid said...

selamat khatamkan buku resipi tu..:D

Khir Khalid said...

wah.. best. Makin banyaklah buat kek lepas ni.. Tahniah yana.. :)

plain83 said...

tediaaa... makin rajin dia main pastry kaler2 lepas nih :D

*lari gi tampar nuffy dia sedas dua, tanda sapot... XD

Fatanah Khirizan said...

buat kek untuk saya satu ye? :p

yan's cottage said...

bagus lah beli buku tu....banyak ilmu2 deko dapat di pelajari....

asha hana said...

makin pro la dia kan. haha tolong buatkan kek utk hana sekali boleh tak :P

wanariahamiza said...

Wah! Tahniah dapat bookmark tu. Dan buku resepi.... urm.. lepas ni banyak lagilah entri gambar-gambar makanan. Hush. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...