Friday, 29 November 2013

Mari Mengaler Galer



Assalammualaikum..selamat petang..



Aku baru abes mengaler lukisan tadi..sambil sambil makan,minum,mengemas,merayau dan macam macam lagi la.huhu.dan ini la hasilnya..hehe..gelak2 aku ok..rasa macam nak jual lukisan ni 80 juta.haha..ada sesapa nak tak?ngeh..ngeh..


Kaler dengan kalerwater..aku rasa dah abes lawa ni..^_^ tengok2 dengan mata kecik.hehe


Kaler dengan kaler pencil.aku tak reti guna kaler pensil..kejap kiri kanan atas bawah garis kalernya..wuu


Lakaran yang memula tadi..

Ya..ini jela cerita dan gambar lukisan dari aku yang takde menda nak buat ni..huhu..nak pegi jonker walk.....erk..tetiba..hehe..







30 comments:

Fiza Rahman said...

Alahaiii...dah lah pandai baking. Melukis pon pandai. I is jeles hokay. kbai!!

Liza Licha said...

wah.. siap guna berus lagi.
nampak nice sgt.. :)
klik tabung awak

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam ptg.....cantik lukisan bunga tu...pandai adik lukisa...

Aefa Aerisya said...

aiseh.. lame tak jenjalan kat jonker walk~~ nak ikutttt

Nastyna said...

I kalau bagi cat sekai pun mmg takkan dapat apa2 hasil. hahah mmg cantik la, 80juta rupiah sangat berbaloi :)

Huny eda said...

tadi dah lukis ..skrng dah colour..memang mengisi masa lapang u ne..heeee...cantik oww

suka suka said...

Cantiknya..K Mar dah lama gantung berus :)

Gadiss said...

lawanyaaaaa

EZAN IDMA said...

kadang2 melukis ni best gak kan

Fatanah Khirizan said...

cantiknya lukisan tu... :)
akak ni semua pandai...buat kek pon hebat... :D

Azhafizah Md Nor said...

cantik je.kalau guna colour water nampak real sikit kan :)

Cik Puan said...

Wahhh...hasil nye sangat cantikkk..

plain83 said...

cweet cweet gitu, hehe nnt try kaler ngan crayon pulak :3

nohas said...

wahh..memang artistik..keep up a good work..

Vee Lea said...

Ohsem!! Vee kalau warna2 pn mcm budak tadika punya. Wakaka

Yna said...

tgn seni sungguh sya..baking boleh,melukis b0leh..jelesnye=)

Khir Khalid said...

Melukis boleh menyegarkan minda.. best.. :)

PakcikLie PCL said...

cantik dan berbakat...memang seni tangan awak yana.

p/s ..pcl dah biasa sampai AG tapi jonker walk blm lg..

Affy Afiqah said...

cantik, kreatif hewhew :D
sukeeee orang berseni ni~

Siti Hajar said...

Cake2 dalam post sebelum ni sangat tempting. seriously. Cantik dan enak rupa ;)

dak-eiza said...

ohooo dh siap!
cantek...lukih byk2 nt bole bukak galeri..

Muhammad Khairuddin Lim said...

cantik

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Super awesome!!

Anne Nurain said...

bestnya pandai melukis! anne pandai lukis orang lidi ja.. hahaha..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

mahalnya 80 juta.. hehe.. kreatif betul adik.. :D

Puan Kutu said...

laku ke klu jual 80juta?agak2 80hinggit ada tak org nak beli?hehe

Hafiza AizZawa said...

untung nye tangan berseni...

memmetlenggeng said...

Adrianna ni jenis orang yang kreatif dan berseni...kan...Boleh bikin perniagaan kalau sungguh-sungguh

asha hana said...

owhh memang suka melukis dah calour2 ea? ada bakat. hana? ke laut gamaknya. haha

Deqla Manjew said...

berbakat sungguh la syaz nih.. kalo dah minat seni kan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...