Friday, 8 November 2013

Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman


Assalammualaikum..selamat pagi..

Nak join segmen sally.. ^_^




Aku kenal blog sally dari blog lieya von jay.sally peminat kumpulan k pop cn blue.suka yonghwa..yang kacak..hehe..dan blog sally nampak biru dan banyak gambar jejaka2 kacak..huhu..itu aku suka sangat.hehe.dan aku dengan sally pernah tag lieya untuk satu segmen yang sama..sehati sejiwa la..heee..

Agak agak boleh menang hadiah tak ni sally?hehe


18 comments:

Deqla Manjew said...

good luck dear..

psstt.. deqla dah terima hadiah GA yui semlm.. thanks.. nanti deqla buat entri yer.. ;)

TelingaBulat said...

gud luck tau..nnti tb join gak klu xde ape ;)

Deqla Manjew said...

oh yer dear..tlg baca sini...

http://norumara.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-yg-jawab-tepat-soalan_6.html

JunAina said...

Good luck...

Fazleyatul Aini said...

good luck dear =)

memmetlenggeng said...

gudluck ye, akakpun dah join..support kengkawan

Liza Licha said...

wah. hehe.. selamat bersegmen ye

Rai Ourkizuna said...

jelesnya..rajin betul syaz join segmen.. bagi la kerajinan tu sikit kat saya.. haha

Nafira usof said...

Good luck!!
selamat bersegmen~

Lieya Von Jay said...

ohok ohok.. tersedak . ada org sebut nama kita hehehhe .. gud luck tau ^_^

dilaella Ella said...

good luck :)

Nurfaezah Abdullah said...

selamat bersegmen hehehe

Cik Itah@RRP said...

selamat bersegmen :)

asha hana said...

hehe hope ada rezeki kita. gud luck utk awak jugak :)

Khir Khalid said...

Slmt bersegmen yana.. all the best ye :)

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

Sally Samsaiman said...

Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

Lastly, best of luck ya!

husna zahidi said...

Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...