Thursday, 21 November 2013

Sugar Cookies Percubaan Pertama



Assalammualaikum..selamat malam..


Gambar percubaan pertama aku buat sugar cookies..atau biskut gula.dah rupa biskut marmar je aku tengok..siap ada yang terlebih masak lagi.(bukan hangit okkk...hehe)


Warna warna pilihan anak sedara aku..ceria sungguh

Aku buat biskut ni dengan dibantu anak sedara aku yang nampak sangat berminat buat buat biskut ni..sekarang aku dah gembira gembira nak buat sugar cookies pulak..sebab aku tengok cantik cantik yang omputih buat..nak kena praktis lagi ni..letak sekeping je gambar nanti kalau aku dapat hasikan yang cantik..baru aku letak gambar banyak banyak..hehehe




34 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak.. bestnya rajin anak saudara tlg awak ya. awak ni pandai buat kek, biskut.. kita jeles tauuuu..

♥♥ Nur ♥♥ said...

Wow...warna menarik perhatian perot.... ssh x wat?

AINA ZAIRULNIZAM said...

macam manis je, cemana ek rasa dia ?

adrianna syaz said...

@Sheila Salim

Hehe..boleh la sikit2 ni :D

adrianna syaz said...

@♥♥ Nur ♥♥

Ok jgk la kut..part nk tekan2 acu tu yg agak malas sikit tu..hehe

Farah Waheda Wahid said...

biasanya yang colourful macam ni memang menarik perhatian kanak2 ni... untungnya ada aunty macam ni...heeee....

adrianna syaz said...

@AINA ZAIRULNIZAM

Rasa biskut butter yang manis awak :D

Aefa Aerisya said...

rajinnye! tlg watkan utk kite :D

adrianna syaz said...

@Farah Waheda Wahid

Hehe..mmg untung sgt ni :D

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Boleh aja ni aefa..hehe

Nastyna said...

seronot ler bercookies bila ada orang tolong, tapi saper yg lebih sonok yer? anak ker mak sedara? mg cantik pun, ceria2 jer.

adrianna syaz said...

@Nastyna

Hehe..mcm mana tau mak sedara yg seronok lebih ni?hahaha :D

Vee Zawiah said...

klu saya buat , masih panas dah licin . yg buat lum hilang penat ... huhuhuuu

adrianna syaz said...

@Vee Zawiah

Hehe..sama la ni..jenuh bawak sorok dulu..:D

Kathy R'bain said...

mnyelerakan..

Azhafizah Md Nor said...

comelnye cookies adriana...nice try hokeh!bestnye kalau dapat rasa :p

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya.. sayang nak makan..

norhidana miswan said...

aduhla cantiknyer.... msti sedap nih, akak selalu gk bt biskut gini tp kt bakery story dlm hp heheheh

Fazleyatul Aini said...

comelnya biskut macam candy crush plak hihi. terlebih masak tu yg best. garing sket

nanakimie said...

pandai anak buah pilih colour,hihi...comel2 warnya nya:)

Miss Brenito said...

Ya Allah, dugaan betul singgah sini.. dugaan mata turun ke perut dan mnghasut tekak.. hamagad... meh la pos sikit

el said...

bagilah rasa skit kat mak buyung ni hahaha..rajin nye wat biskut n deko2..mmg comel2 je biskut ni

Khir Khalid said...

Nampak sedap betul.. mau sebalang x cukup klu sy makan ni hehee.. :D

EZAN IDMA said...

nak sikittt

Kesuma Angsana said...

cantik tu, mesti sedap kan !

aTieYusof Family said...

Colour pn dah nampak cantik..mesti sedap..janji rajin mencuba kan sis??:)

Ija Rased said...

sedapnye...nak beli la..

Nafira usof said...

budak2 mesti suka biskut yang kiut2 cam neh~

Cik Puan said...

mcm nak try je...shre resepi boleh tak dear?hihihih...meriah sangat biskut ne cik tengok...mcm nak kunyah2 jerrrrr

dilaella Ella said...

wah comel biskut bewarna-warni..mesti sedap :)

Deqla Manjew said...

comel la syaz.. kaler pink xde ker??

SecretOfShaila said...

namapak sedap...cantik dan comel..^^

Affy Afiqah said...

kenapa kreatif sangat ni?? *acah2 nak marah pulak rasa hahaha

wanariahamiza said...

Nampak sedap. tapi sayangnya, saya tak suka biskut sangat, :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...