Friday, 22 November 2013

Sugar Cookies Totoro,Panda Dan Kucing Untuk Along



Assalammualaikum..selamat malam..


Ni gambar sugar cookies yang aku dengan anak sedara aku gigih adun adun.lenyek lenyek dan acuan acuankan..bersemangat kami buat ok..sebab aku mana ada acuan acuan bagai..


Sugar cookies totoro hasil acuan aku,panda,kucing dan  potato headhasil acuan anak sedara aku..hehe.kami kembang kembang idung melihat hasilnya ok...

Resipi akan diup nanti eh..


Ni la acuan yang kami buat dari tutup tupperware..guna apa yg ada ja..hehe..

Biskut ni semua kami bagi kat along..anak sedara aku yang menyambut hari lahir dia 8 hb 11 aritu.jadi kami buat buat biskut ni untuk along dengan penuh kasih sayang..sampai lenguh lenguh pinggang melenyek biskut ni..kepada along..selamat ari lahir dan semoga berjaya dalam periksa spm ni..

^_^








46 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololoo..comel sgt..

Aefa Aerisya said...

saye nak jugakkkk :D

adrianna syaz said...

@nuyui a.k.a miss YUI

Comey kan? ^_^

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Boleh aefa..mi umh mai hehe

Aefa Aerisya said...

jauh laaa :P pos? :P :P

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Betui ar..pos bebtui ni....:D

Aefa Aerisya said...

pos nanti abg posmen mkn haha

Kathy R'bain said...

pandai buat acuan sendiri..

Anne Nurain said...

comelnya cookies! mesti sayang nak makan.. hehe.. ^__^

Affy Afiqah said...

comel yang amat! :D

Mazni Munawar said...

comelnya biskut tu. saya suka bentuk kucing warna coklat dgn panda tu. ni kalau makan mesti sedap ni. slrrpp ><

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Cutenya.. comel2.. nak2..

♥♥ Nur ♥♥ said...

COmeinyewwww...ajar nur wat leh? Yg meow tu

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Haha..dia bg kotak kosong je kat aefa..hehe

adrianna syaz said...

@Kathy R'bain

Sya lukis je dulu atas tupperware tu kak.. :D

adrianna syaz said...

@Anne Nurain

Betul2..duk belek je biskut ni..hehe

adrianna syaz said...

@Affy Afiqah

Mmg comey kn ika? ^_^

adrianna syaz said...

@Mazni Munawar

Sedap mazni..yg putih rasa butter..yg coklat rasa coklat :D

adrianna syaz said...

@Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah

Bleh abak...tmpt komen dah dijumpai..hehe

adrianna syaz said...

@♥♥ Nur ♥♥

Boleh nur..nanti sya up entry ya :)

plain83 said...

TOTORO!!! WATASHI NO DAISUKI NA TOTORO!!! (totoro!!! totoro kesukaan aku!!!) hahaha XD

pewiiittt lawa la sugar cookies dia!! XD

adrianna syaz said...

@plain83

Arigato2..haha..plain sudah muncul..ngee.hehe :D..mmg tau plain suka totoro..tu buat biskut bntuk totoro ni..^_^

Aefa Aerisya said...

kotak je??? sobsssss dah la aefa tgh sedih.. pastu dpt kotak je.. sobss :(

adrianna syaz said...

@Aefa Aerisya

Sedih sbb x dpt tgk super junior eh aefa.hehe..^_^

Aefa Aerisya said...

yee.. huaaa.. sobss.. buat la biskut ade muka suju. nnti aefa beli :D

Sarah Talib said...

comel2nya...budak2 suka la tu

Khir Khalid said...

alahai comelnya... :) :)

Fazleyatul Aini said...

ko pakai tutup tupperware? kelas ko
habis tupperware tak bertutup la nanti hehehe

Bbwana adienia said...

so sweet la yana..comel2..mesti along tu hepi dapat cookies yang comel ni kan..happy birthday.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semuanya comel.. nak satu boleh? hehe..

TelingaBulat said...

comel sgt

Leyla said...

Comel la kak .

nohas said...

bagus ada mak saudara pandai masak..buat pula dgn kasih sayang, yg menerimanya mesti terharu..huhu.

Nafira usof said...

tumpang kembang idung jugak lah sebab comel sangat2!! kiut!

Cik Puan said...

Alahai...comei je...terfikir2 cik..acanne lah nak ukir mustache tu...

Nastyna said...

kretip giler ok.

suka suka said...

Nak la mak saudara macam ni :)... semoga Along berjaya dlm SPM..

aTieYusof Family said...

comeii bebenor biskutnya..sayang plak nak makan..haha..
happy birthday Along..bestnya dpt hadiah biskut..:)

Azhafizah Md Nor said...

so comel + mesti sedap! terbaiklah adriana :)

Sally Samsaiman said...

ada rupa pun takpe.. :P

wanariahamiza said...

Ni comel sangat ni, kalau tambah rantai kunci... gantung dekat beg.

Agak-agak boleh tak? hehe

Lieya Von Jay said...

comel dan sgt kreatif ^_6

asha hana said...

wahh comelnya. kreatif pulak tu. huhu

nichi kiwachi said...

are you serious?!? it so cute!! asdfghjkl //cry

Affy Afiqah said...

@adrianna syaz tu laa, kreatif sangat, rajin bakin2, ika ni kena tunggu mood dulu huhu

Cik Eka said...

kreatif ! dahla comel plak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...