Friday, 15 November 2013

Watercolour Rose



Assalammualaikum..selamat petang..

Lagi tak tau nak letak tajuk apa..huhu.hari hujan da kat sini.sangat best ok.hehe..line tenet slow slow je ni..tapi boleh la aku bw blog kengkawan lagi.disebabkan aku tak banyak keje harini.aku kaler lukisan yang aku lukis haritu.pernah aku letak kat wordless wednesday.dah peram berapa lama lukisan tu baru nak kaler..apada?..maklumla..aku kan bz..huhuhu..


Sesudah dikaler..boleyla kan?^_^

Aku suka lukis lukis,kaler kaler walaupun aku tau aku kurang berseni.aku suka sebab bila lukis lukis ni rasa hilang stress.tumpuan tu sepenuhnya kat lukisan je..hehe.


Lukisan yang aku letak kat ww haritu



Sesudah dan sebelum..hasil hasil contengan aku ini..imaginasi aku agak terhad.ini aje yng termampu aku lukis dan klerkan..ngeh..ngeh..






28 comments:

Azhafizah Md Nor said...

ni pun dah cantik tau...kene siapkan barulah lagi cantik :)

Fazleyatul Aini said...

hujan ke sana. kat sini paneh wehhhh

Niena Reen said...

lawo lah tu. sy suka gak melukis tapi tak pandai colour. hihi...

Yumida Huda said...

wah mmg cantik la sis
pandai sis mengaler

Vee said...

orang seni ni . pandai bake n melukis . mungkin juga boleh melakar baju ...

Rapunzel Cikilolo said...

awak memang suka seni eh...

kite suke tengok...

hekhek.

Cik Puan said...

kreatif jugak...kalau cik ne tangan kayu sangat..APTB..hahaha

Nurfaezah Abdullah said...

tangan fae tangan kayu hehe cantik lukisan ad

dilaella Ella said...

wah pandai melukis, lawa rose tu. :)

Affy Afiqah said...

cantik juga, kalau practice lagi tu mesti makin terror melukis :) ika pun suka melukis juga, bila tengok hasil lukisan kita tu, jadi puas hati n happy :)

memmetlenggeng said...

Pandai melukis, pandai memasak, haa..pasni nak belajar fotografi lak..ishh..serba serbi ni...Memang orang seni sungguh

Asha Lya said...

ada bakat seni nie syaz..boleh dikembangkan

Hafiza AizZawa said...

mmg org seni nie.. cantik sgt bunga tu walaupun ia hanya lukisan..

Nastyna said...

hmmmm....hmmmm.
Memasak pandai, berkebun pandai, melukis pandai.... tak tau nak komen apa dah, speechless I.

Kathy R'bain said...

serba boleh..

Khir Khalid said...

Melukis mmg menyeronokkan.. melihat bunga ros pun best.. mempersona hati & mmg hilang stress.. :)

wanariahamiza said...

Wah! Cukup berbakat. Saya pun dah lama tak pegang berus cat air ni. Entah pandai lagi ke tak mewarna. hehe.

plain83 said...

eleleyyy kurang berseni lah sangat!! hehe... lawa seh, teruskan berseni!!! :D

Lupa Nama said...

mantap . .

Aefa Aerisya said...

pandai lukis~ cantik.. kalau aefa yg lukis mmg semua org takleh teka apa yg aefa lukis haha

Sya Mimie said...

orng berseni.. kreatif.. =)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

penuh berseni tangan adik.. cantik.. :D

Che Rosliza Che Mat said...

cantik...angan berseni jugak...hihihi

wantie said...

benornya melukis ni adalah salah satu treatment minda.

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Awesome!!!! keep it up..

Deqla Manjew said...

amboii.. pndai gak melukis yer...

tenku butang said...

teman pun suka melukis.. suka sngat2 tapi teman x pandai lukis..

el said...

tgn tu lau dah berseni dah pandai segala2nya masaklah itulah apa pun buat jd cantek..huh dengki sgt hahaha kbai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...