Monday, 30 December 2013

Bamboo Sugar Cookies



Assalammualaikum..slamat sejahtera..


Aku tengah bw pelan pelan kat blog kengkawan ni..maklumla..line serupa siput..huhu..haritu aku tak abes post lagi gambar gambar sugar cookies aku kan..ni aku tunjuk lagi eh..


Sugar cookies bamboo

Hehe..aku main conteng je ni..aku ni memang takde keje kan..jadila..ada nampak rupa bamboo jugak tu..fefelling aku pelukis terkenal kejap..ngeh ngeh..apa penfapat kengkawan rupa blog aku yang terbaru ni..?menyamankan kan?mata rasa segar segar je ni..hehe..aku sangat suka ok..hujan tu tetap ada..tapi aku nak blog aku lebih segar,nyaman dan ceria..

p/s: maaf tau kalau2 ada kengkawan yang kurang suka dengan lagu yang aku letak kat blog aku ni..hehe..i'm singing my blues...hehe..



24 comments:

Norhasniza Khalid said...

gambar je dah manrik, apatah bila memakannya.. hihi

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Khir Khalid said...

Wahh best.. cantik. Pasti sedap.. klu jual pun mesti laris.. :)

Sobri Yaacob said...

kretifnya..membuatakan hati nak mkan pun sayang..lawa sngat :)

paridah said...

cantiknya cookies n nyaman dgn latar hijau muda.

memmetlenggeng said...

Dan Ok ke? Semoga sya ceria selalu lepas ni

Puan Kutu said...

lma tak dtg sini blog dh berubah wajah..akk sbuk sket dengan si bambam.suka wajah baru ni..sedap mata memandang..:)

Rai Ourkizuna said...

saya suka warna hijau!!

Akeyla Azmi said...

Hehe qila tak tutup tutup blog niii hahahha duk karoke gituuu hihihihiks

Akeyla Azmi said...

Wahhh sangat cantik ahhhh kak bamboo tu hihihihi

sedapnya nak!!!!!1 :D heheh

Abak's Role said...

macam sedap jer....hihih

Gee Lion said...

macam tu buluh dia.. hehe..

btw, lagu blues ni mmg sedap. one more song in japanese version - telling me goodbye. tu pon best jgk.. sedih :(

nohas said...

cantik sugar cookies..very oriental..west meets east..

suka suka said...

Hijau hijau.. cantik

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya.. cantik warna hijau. :D

Fazleyatul Aini said...

ok la tu jadi gak rupa bamboo
kalau aku jangan kan bamboo, lidi pon takde rupa hihi

izan mama mia said...

kalau rupa dh menarik..tentu teruja nak mkn kan

Sally Samsaiman said...

hehehe...mana doraemon sally..? hehehe... ^_^

~MommyAqilMedina~ said...

nampak macam sedap..terliur dah tengok..nama nak membuat sendiri memang tak reti..hehee

asha hana said...

sedap tak? heheh nanti buatkan hana pulak. warna biru pulak. haha :P

Hainomharyani Suratman said...

Mcm macaron je Ad...semalam baru tengok masterchef Dato Fazli punya resepi
hainomokje.blogspot.com

Ren Oh. said...

bamboo is cuteeee xD

Niesa said...

hijau yg menenangkan..mesti syg nak mkn kalau cantik2..hehe..

Azhafizah Md Nor said...

comel cookies..okay nampak fresh tema baru ni :)

Deqla Manjew said...

simple pun nmpk comel jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...