Tuesday, 3 December 2013

Biru Dan Blues



Assalammualaikum..selamat petang..


Arini lambat keluar entry..hoho..tab aku buat hal la..boleh pulak hang hang keyboard dia..abes aku kena reset balik tab ni dan install balik semua2..wuu..dah la line tenet lembab..jadi aku dengan muka tak malunya..pegi menumpang wifi jiran.ngeh..ngeh.jadi maaf2 aku lambat mengunjungi blog kengkawan..tentang entry sebelumnya ni..aku bukan pilihan  wuu..aku teremosi sikit..tapi in shaa Allah..ok..terima kasih kepada semua kawan kawan yang bagi kata semangat dan nasihat..terharu okkk..serius..musim musim hujan ni memang cepat sentimental sikit..huhu..(blues..blues..)

Untuk pos ni sebenarnya aku buat lepas baca entry abak (lorong cinta blogspot) memang rasa hepi lepas baca entry abak ni..sebab tak sangka ada blogger yang sama minat dengan aku(walaupun blog aku banyak warna kelabu)..hehe..tak dilupakan jugak sally dan asha hana  yang tak salah aku turut sama meminati warna biru ni..



Ya..lihat lihat..tudung saji,bekas bawang(abaikan bawang aku yang sudah ada daun tu..hoho),tempat sudu garpu dengan penapis tepung aku pun warna biru..hehe


Cuci muka,syampu,tungku ajaib,hanger,langsir,bekas2 sikat dalm bilik,bedak kompak,gula2 pun warna biru jugak..ngeh..ngeh..


Bekas barang barang lukisan aku yang semak turut berwarna biru.hehe
Memang peminat tegar ni..

Aku terbaca sifat2 orang yang suka warna biru kat blog abak..ada yang macam macam terkena je.huhu

P/s: GA akan dilancarkan esok..kawan kawan sila join eh ^_^






49 comments:

asha hana said...

hhahha nampak je tajuk entry laje je terjah sini. memang pown hana fanatik gila dengan biru. barang hana pown banyak biru. haha owhh sama rasa rupanya? so tukar lah blog semua ke warna biru. hik2. :D

Sobri Yaacob said...

owh biru warna langit..
wah suka warna biru ya..
anywat..taip entry pkai tap.. hbat la..
kalau saya x puas pkai tap ni..

Khai♥Rin : anies said...

suka jg biru tp tgk jg la biru yg cm ne

adrianna syaz said...

@asha hana

Yep yep..geng la kita.heehee..nnti edit2 blog jd biru eh hana..mesti hebat ni.. ^_^

Teena Tna said...

Dulu masa zaman study dulu, suka juga simpan stuff satu color jer. Tapi bila duk uma sendiri, tak kisah dah..

adrianna syaz said...

@Sobri Yaacob

Yep sobri..warna kegemaran..^_^ sya terpaksa wat entry pakai tab sbb laptop sya rosak..huhu..mmg mula2 agak x selesa nak menaip..tapi kena biasakan diri la..klu tak tak berupdate la blog sya..huhu..

adrianna syaz said...

@Khai♥Rin : anies

Sya nama je biru semua sya ambik.hehe..klu dah xde kaler biru baru amik warna lain :D

adrianna syaz said...

@Teena Tna


Yep2..betui dulu sya asa sekolah phn semuanya biru2..haha..tp smpai skrg pun sama ja ni..adui..haha

Liyana yan said...

mata pun naik biru.. hehe

Affy Afiqah said...

uihhhh dahsyat ni, ika dulu pun minat biru, pasti mama bebel asyik biru biru biru, last2 ika minat laa colour lain pulak, jadi laa pink, purple, blue macam macam colour lagi mihmih

Nastyna said...

owhh suka biru ker... at least u know what u like kan. Macam I mmg takder warna faveret, selalu blur bila orang tanya but I tend to fall for earth or warna2 kusam kelabu asap gitu. hehehe

Asha Lya said...

kita suka gak warna biru..tenang dan damai ja..nak join hehe

Cik Puan said...

wahhhhhh...peminat tegar biru ek...cik pon same...cuma blog blog kaler pink..nak beralih arah kenen-kenen...hihiihh

plain83 said...

biru mmg redup dan sedap je mata memandang, blog ai pun kebiru-biruan :3

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan mat mlm dik...wahh adik ni peminat warna2 biru yer...cantik warna tu...tpi pink tetap di hati akak...

Vee Lea said...

Aduhaii.. Peminat tegar biru ni! LOL..

eita said...

akak pun suka wana biru jugak..

PakcikLie PCL said...

Pcl xnk komen pasal blue or blues..cuma tertarik dgn bawang yg tumbuh daun tu..haha, ..blh buat sup tu..

Khir Khalid said...

Sy pun suka warna biru.. klu cadar mmg suka biru.. tido pun nyenyak.. :D

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Hehehehe... satu kepala kita ye.. teruja pulak,wah2...

Nampaknya kita kena tubuhkan persatuan pencinta biru ni...

btw,..thanks sangat2... rasa ukhuwah kita makin dekat jer.. hapi dalam dunia blogger sbb ada kawan macam adrianna...

Azhafizah Md Nor said...

ramai peminat biru ni.PINK tetap di hati.kalau tak,takdelah sihatimerahjambu ni..hehehe..semua brg pun kalau boleh nak warna favourite kan.

ZalinZalina said...

Kak ina 1 geng dengan Fiza...pinkkkk...tapi biru campur pink pun cantik gak kan :)

Cik Mun said...

banyaknye barang warna biruuu..

Lieya Von Jay said...

wow fanatik biru jugak. ^_^ kiter xda wrna specifik semua wrna suka ikut mood ^_^

Lieya Von Jay said...

wow fanatik biru jugak. ^_^ kiter xda wrna specifik semua wrna suka ikut mood ^_^

eira eixora said...

ni betul suka biru ni. sy pula suka warna warni.

Paperbag Head said...

Nak jadi sponsor GA boleh? Btw..i like blue too...cuma x extreme la. Hahaa

Farhain Azmi said...

Yana..Yong br je nak plan nk bt entry sama mcm yana. Tapi spt biasa i mestila kaler ijau..haha. tp da jg la brg umah kaler biru sbb zmn skolah dlu minat biru.. Tunggu entry tu tau..

Wah nak join GA

norhidana miswan said...

hahhahaah peminat tegar biru nih... apasal tak tayang baju2 ke accesory yg kaler biru gk?

Eza Ridzwan said...

tab buat hal?..sama laaaa, xleh nak uplod gambaq..menci toi!!!..rasa cam nak transform tab ke note 3 jaaa..muahahaha...kijam x?...

akak giler dgn shocking pink & ijau...beli ape pon mesti nak kaler tuh...even beli shirt shuben, mesti kaler shocking pink @ ijau..sampaikan shuben dah penin pala, asek the same kaler jaaa...kekekekeeke...lucky, anak dara akak suka kaler tu gak....

Miss Brenito said...

kadang-kadang kita tak perasan tapi bila tengok balik rupanya banyak perkara bewarna yang sama... saya suka hijau

aTieYusof Family said...

Semua biru bah!..mmg peminat tegar biru lah ni kan sis..hehe..

dak-eiza said...

kaler biru mmg mendamaikan
kite suke gitu2 je le
kite x de kaler feberet pon..tp kalau ikut baju byk pepel ngan pink
err kire feberet ke tu hihi

Cik Itah@RRP said...

suka biru ya? sama hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

masa remaja dulu akak amat meminati warna biru.. dah tua ni tiba-tiba minat warna oren dan merah pula.. hehe..

Wak Gelas said...

wak pon sukak blue jugakkks...,ahhHkks

Mime MF said...

oh peminat biru tegar ni..hihi byk betul brg color biru..:P

suka biru awan..feel calm..;)

Deqla Manjew said...

wahh..serba biru yer.. biru mata hitamku... hikhik

suka suka said...

Ada masa biru juga jadi pujaan hati... apa bunga warna true blue eh?

Nurul said...

Suka jgk warna biru... tenang, redup, damai... tp purple tetap the 1st... :)

Nafira usof said...

semuaaaaa biruuuuu!
naik biru mata akak~
kalo akak beli barang pape main sedap anak mata masa tuh jer.
mana yg nampak berkenan akak beli jer. keh keh keh.

ma ❥ said...

ohh birunya~~~ hehehe

Sarah Talib said...

cantik warna biru ni...kak sarah semua warna suka.

dilaella Ella said...

warna biru memang cantik :)

asha hana said...

yeayy cepat2 awak edit blog kasik biru. boleh tambah forum. haha :D

Hafiza AizZawa said...

semua biru yer..

Fiza Rahman said...

Suka biru juga.

Puan Kutu said...

biru tu tenang.org yg bahagia pasti suka biru.hehe

Pha Is said...

waa.. saya pun suka biru jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...