Friday, 20 December 2013

Bunga Dan Quote




Assalammualaikum..selamat sejahtera..



Gambar yang aku ambil tadi jugak..aku edit dan letakkan quote.percubaan dari seorang jurugambar amatur yang berangan angan nak jadi jurugambar profesional..huhuhu..aku ambil gambar ni guna telefon samsung s galaxy advance..



Bunga bunga rumput yang aku kutip kat tepi rumah je ni..

Memang petang tadi aku duk bertinggung depan umah kakak aku je..semua pun aku ambil gambar..hoho.memang takde keje kan?ambil ambil gambar ni memang agak menenangkan..♥ it so much..



I hope you find
Whatever you've been lookin' for....







29 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

wah.....

plain83 said...

naiseeee~ i like them both, picture n quote~ ;3

Anne Nurain said...

angan2 pun boleh jadi kenyataan tau kalau ada usaha yang gigih.. hehe.. btw, cantik gambar bunga tu.. tetiba rasa tenang tengok bunga sambil dengar muzik kat blog syaz ni.. hehehe..

Gee Lion said...

I feel some sense of sadness here.. :')

salam singgah.. ^^

nurbijen said...

saya pun suka ambil gambar... omputih kata, praktice make perfect... tapi entah bila nak perfect tu pun tak tahu.... ekekeke

suka suka said...

berkarya lah lagi wahai adrianna... hilangkan kesedihanmu itu.. you are not alone dear... Allah sentiasa bersama mu.. selamat berhujung minggu

Puan Ezy said...

dh mcm profesional dh..

Puteri Purnama said...

kesepian, kesunyiaan,kesedihan, kehampaan mencabar ilmu yg.dipelajari, inilah masanya ilmu yg.dah dipelajari diperaktikkan utk.menuju kedewasaan..apa pun kesepian membuat jiwa lebih romantis dan terhasillah karya seni yg.bernilai. Akak temani kamu melayani rasa yg.sepi itu hihihi...jom tanam lemon.

TelingaBulat said...

u are not alone..allah sentiasa bersama ;)

Niesa said...

cantik!sgt kreatif..La tahzan,Innallah ma'ana.. :)

atien zuraidah said...

Wah..cantik

Mime MF said...

kreatif sgt! suka la.....btw, suka quote kat gambar tu..:)

Wirda Amir said...

Cantik..kreatif....

akak suka bila masuk blog ni...terasa seolah ianya adalah diri akak sendiri.......HUJAN......

bella luna said...

tenangnya gambar =)
singgah dari

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/adriana-syaz-summerkisseswinterrainblog.html

good luck blogger

Affy Afiqah said...

gambaq cantik...gambaq cantik eheee :D

aTieYusof Family said...

Cantik lah sis.. InsyaAllah boleh jadi jurugambar professional nti ni..hehe..:)

Puan Mell said...

cantik.. sangat kreatif la dia.. love.. love.. love.. bw. suka sgt lagu instrumental blog ni.

Nurul said...

Cantik gambar ni...
Masuk sini, cam sedih lak rasa...
=)

Bbwana adienia said...

cantik gambar tu yana..semoga angan-angan jadi realiti jadi jurugambar profesional tu ya..amin.

Hafiza AizZawa said...

cantik la.. pandai edit gambar dgn kata2 sekali...

asha hana said...

bunga tu cantik. photoshoot yang cantik. yana be strong tw :)

Amanina Mads said...

pandai editing gambar ya

memmetlenggeng said...

bersabarlah Yana....

Khir Khalid said...

Mulakan sesuatu dgn angan2 & usahakan agar ianya menjadi kenyataan. Semoga tercapai segala hajat.. aamiin.. :)

Deqla Manjew said...

mmg sah syaz ada bakat amek gmbr.. cantik sgt bunga tu..

Pha Is said...

biasa la tu, kalau dah ambik gambartu mcm hobi masa lapang..

nanakimie said...

tetap cantik:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

nampak cantik.. bagus hobi ambil gambar..

Muhammad Khairuddin Lim said...

blogwalking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...